Niklas Räsäselle vaarallinen vastustaja Turkuun

Niklas Räsäselle vaarallinen vastustaja Turkuun – Ricardo Marcelo Ramallo on kohdannut maailman kovimpia huippunyrkkeilijöitä.

Kokenut argentiinalainen on otellut urallaan muun muassa entisiä maailmanmestareita Jean Pascalia ja Robert Stieglitziä vastaan.

Niklas Räsänen (13–1, 8 tyrmäystä) palaa kehään 6. toukokuuta Turun Gatorade Centerissä järjestettävässä ammattinyrkkeilyillassa. Ottelu on Räsäsen ensimmäinen joulukuussa tappioon päättyneen EU-mestaruuskamppailun jälkeen, mutta suomalainen ei lähde hakemaan pettymyksen jälkeen helppoa voittoa.

Raskaassa keskisarjassa otteleva Räsänen saa vastaansa argentiinalaisen Ricardo Marcelo Ramallon (22–11–1, 16 tyrmäystä), joka on keitetty todella tulisissa vesissä. Buenos Airesin lähellä asuva Ramallo on noussut kehään monien huippunimien kanssa. Hän on kohdannut niin useita maailmanmestaruuksia voittaneen Jean Pascalin, WBO-liiton maailmanmestaruuden kahteen otteeseen voittaneen Robert Stieglitzin kuin kivenkovan meksikolaisen Marco Rubionkin.

Valmentaja Pekka Mäki arvelee, että ottelu Ramallon kaltaista kehäkettua vastaan on Räsäselle hyvä tilaisuus näyttää, mistä puusta hänet on veistetty.

- Keskeytysvoitto tästä ottelusta olisi erittäin hyvä tulos ja voisi sanoa, että sillä Niklas todistaisi tasonsa. Tyrmäystä ei tietenkään pidä koskaan hakea liian innokkaasti, pistevoittokin olisi hyvä. Tämä on sopiva testi Niklakselle paluuotteluun, Mäki sanoo.

Räsänen lähtee otteluun luottavaisin mielin. Ramalloa ei sovi aliarvioida, mutta argentiinalainen on täysin lyötävissä. Voiton myötä suomalaiselle aukeaisivat jälleen ovet suurempiin koitoksiin, mahdollisesti jopa euroopanmestaruusotteluun saakka.

- Olen iloinen tästä vastustajasta. Laatunyrkkeilijä, jonka tappiot ovat tulleet huippumiehiä vastaan. Ja kyllä Ramallon listalta löytyy hyviä voittojakin, Räsänen sanoo ja jatkaa.

- Ramallo on erittäin kokenut kaveri ja tarjoaa varmasti kovan vastuksen. Ei todellakaan mikään itsestäänselvä voitto tyrmäystappion jälkeiseen otteluun. Haluan tarjota turkulaisyleisölle viihdyttävää nyrkkeilyä ja uskon, että taitoni ja tulivoimani ovat argentiinalaiselle liikaa.

Gatorade Fight Nightin muissa otteluissa nähdään muun muassa Edis Tatli ja Eva Wahlström. Tatli puolustaa euroopanmestaruuttaan taitavaa belgialaista Francesco Pateraa vastaan, ja Wahlström saa vastaansa argentiinalaisen Mayra Alejandra Gomezin, joka käyttää myös lisänimeä "La Guapa" eli "Kaunis". Tapahtuman esiottelut julkistetaan myöhemmin.

Tapahtuman järjestää Dominus Boxing Group ja lippujen ennakkomyynnin hoitaa Lippu.fi.

LIPUT

Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi:ssä alkaen 25,00 €

AITIOT

Aitiot ovat myynnissä Gatorade Centerin kautta esim. 10 henkilön aitiot lippuineen alk. 540 € + alv 10%.

AIKATAULU

Ovet avataan klo 17.30. Tarkempi ohjelma tiedotetaan myöhemmin.

 

EDIT, 21.4.2017: Eva Wahlströmin vastustaja päivitetty

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste