NFC Fight Night 2 lähestyy

Toukokuun 27. päivänä Gatorade Centerissä järjestettävässä NFC Fight Night 2 -tapahtumassa nähdään suomalaisia ammattilaisottelijoita ja tapahtumalla on vahva turkulainen leima. Turun oman kylän poikia ja tulevia vapaaottelutähtiä nähdään tapahtumassa useita!

Otteluillassa nähdään yhdeksän äärimmäisen kovatasoista ammattilaisottelua. Näistä kahdeksan on ammattilaisvapaaottelua, jonka lisäksi tapahtumassa nähdään yksi pystyottelu.

Liput ovat myynnissä Ticketmasterin kautta alk. 22,50 € ja aitiot ovat myynnissä Turku-Areenoiden kautta. NFC Fight Night 2 -tapahtumaa pääsee seuraamaan Gatorade Centerin upeista ala-aitioista varsin edulliseen hintaan - aitiot lippuineen alkaen 500 € + alv 10%. Katso aitiohinnastot täältä.

Ottelijat

Varsinainen ottelutapahtuma alkaa klo 18.00 ja päättyy noin 23.00, riippuen otteluiden kestosta. Ottelut ovat suunnitellulta kestoltaan 3x5 minuuttia. Otteluillan aikana pidetään taukoja, jotta yleisö pääsee nauttimaan Gatorade Centerin monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta.

Vapaaottelusta yleisesti

Vapaaottelu eli Mixed Martial Arts (MMA) on yleisnimitys erilaisin säännöin kilpailtavalle täyskontakti-kamppailu-urheilulajille, jossa on yhdistelty tekniikoita monista perinteisistä kamppailulajeista. Vapaaottelussa säännöt sallivat monipuoliset pysty- ja mattotekniikat, iskut ja lukot. Ottelut käydään vapaaottelukehässä tai -häkissä.

Mikä on NFC (Nordic Fighting Championship)?

NFC on perustettu edistämään vapaaottelun tunnettuutta ja lisäämään lajin kaupallista arvoa Pohjois-Euroopassa. NFC:n taustalla on eri alojen osaajia. NFC:n tavoitteena on kehittää vapaaottelua ammattimaisena kilpaurheiluna ja lisätä NFC:n vapaaottelutapahtumien media-arvoa ja kiinnostavuutta mainostajille. NFC toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja sen tuottamat videot ovat keränneet suuriakin katsojamääriä.

NFC järjestää hyviä ja laadukkaita tapahtumia, jotka sisältävät korkealaatuista ammattilaisvapaaottelua ja muuta ohjelmaa sekä monipuolisen tarjoilun Gatorade Centerin tyylikkäissä puitteissa.

Tapahtuma on suunnattu sekä lajin jo löytäneisiin suurkuluttajiin että siihen  yleisöön, jotka kansainvälisten kokemusten perusteella ovat tapahtuman potentiaalista kohderyhmää. Heitä voivat olla esimerkiksi urheilun ystävät, jotka käyvät seuraamassa tapahtumia livenä paikan päällä. He tietävät, että urheilu on aina parasta paikan päällä.

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste