Nauti lätkästä ja tee hyvää - HOPE

Nyt sinulla on jälleen mahdollisuus nauttia lätkästä ja tehdä kanssamme hyvää, sillä Turku-Areenat lahjoittaa 100 euroa ja Gatorade lahjoittaa 50 euroa jokaisesta vuokratusta kampanja-aitiosta* Hope ry:n Turun toimintaan eli yhteensä 150 euroa per vuokrattu kampanja-aitio menee hyväntekeväisyyteen. Yhteistyössä mukana HC TPS.

Turku-Areenat on tällä kaudella onnistunut keräämään aikaisemmalla aitiokampanjallaan yli 2 000 euroa Roosa nauha -keräykseen.

- Halusimme jatkaa onnistunutta Nauti lätkästä ja tee hyvää -kampanjaa ja valitsimme nyt kohteeksi Hope ry:n Turun toiminnan. Tällä tavoin voimme yhdessä varmistaa lapsille ja nuorille positiivisia elämyksiä sekä tukea heidän harrastustoimintaa, Turku-Areenoiden markkinointipäällikkö Toni Autio toteaa.

Gatorade lähti oitis mukaan aitiokampanjaan Tepsin ja Turku-Areenoiden kanssa. Turku-Areenat ja Gatorade lahjoittavat yhteensä 150 euroa per vuokrattu kampanja-aitio suoraan Hope ry:n Turun toiminnalle.

"Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä." 
Lue lisää Hope ry:n toiminnasta

Nyt sinulla on upea tilaisuus nauttia kavereiden, työporukan tai vaikka perheen kesken Tepsin lätkäottelusta ja tehdä samalla hyvää. *10 henkilön yläaitio lippuineen 30. joulukuuta pelattavaan TPS-SaiPa-otteluun maksaa vain 350 euroa (sis. alv). Kampanja-aitiot ovat myynnissä Lyyti-palvelun kautta.
 
10 henkilön yläaitio lippuineen maksaa normaalisti 850 €. Mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat tietää lisää aitioistamme tai muista palveluistamme, niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai arkisin (9.00–16.00) puhelimitse 02 21 900. Tarjous voimassa keskiviikkoon 28. joulukuuta 2016 klo 23.59 asti. Tarjousaitioita rajallinen määrä.

HUOM! Aitiossa ei ole vakiotäyttöä ellei erikseen sovita eli aitiossa ei ole tarjoilua valmiina eivätkä ne sisälly hintaan. Niin ruoka- kuin juomatarjoiluista tulee sopia suoraan ravintolatoiminnasta vastaavan Turkuhallin Palvelu Oy:n kanssa: 
Janne Korhonen, janne.korhonen@tps.fi, 041 458 4809.

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste