Maata Näkyvissä -festarit siirtyvät ensi vuodelle 2021

MAATA NÄKYVISSÄ -FESTARIT SIIRTYVÄT ENSI VUODELLE 2021

Maata Näkyvissä -festarit on päätetty siirtää haasteellisen koronatilanteen vuoksi ensi vuodelle. Tämän vuoden Maata Näkyvissä -festarit oli tarkoitus järjestää 13.-15.11.2020 Gatorade Centerissä ja Turun Messukeskuksessa. Loppukesästä pahentunut koronatilanne pakotti järjestäjät tekemään kipeän päätöksen.

Tapahtuma siirtyy vuodella samalle viikonlopulle 19.-21.11.2021. Ensi vuonna toteutetaan tälle vuodelle suunniteltu ohjelma asian mukaisella päivityksellä varustettuna.

RASKAS JA KIPEÄ PÄÄTÖS

”Maata Näkyvissä -festareiden siirtäminen on raskas päätös. Meillä on tapahtuman järjestäjinä ja kasvattajina vastuu ajatella ennen kaikkea terveyttä ja turvallisuutta. Viruksen leviämisen riski olisi liian suuri”, toteaa Sleyn nuorisotyön johtaja ja MN-festareiden tapahtumajohtaja Juha Heinonen.

Olemme pahoillamme eritiyisesti tapahtumaan osallistumista suunnitelleiden nuorten sekä seurakuntien puolesta. Olemme informoineet seurakuntia tilanteestamme.

”Maata Näkyvissä -festarit on niin ainutlaatuinen tapahtuma, että emme järjestä festariviikonlopuksi korvaavaa ohjelmaa. Maata Näkyvissä -festareiden some tarjoaa syksyn mittaan varmasti kuitenkin jotain yllätyksiä ja myös nostalgiannälkäisille on luvassa tarjontaa. Tämä syksy mennään näillä satsauksilla tähän hetkeen ja alkuvuodesta käännetään katseet täysillä tulevaan syksyyn. Marraskuussa 2021 nähdään taas, jos Jumala suo”, toteaa Maaria Toskala, Maata Näkyvissä -festareriden projektipäällikkö.

INFOA LIPUN OSTANEILLE

Kaikkiin lipun ostaneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse tarkemmista infoista. Mikäli olet kuitenkin ostanut lipun vuoden 2020 tapahtumaan, se käy sellaisenaan myös ensi vuoden tapahtumassa. Jos haluat palauttaa liput ja saada rahasi takaisin, ota yhteyttä festaritoimistoon viimeistään 30.9.2020 sähköpostitse: toimisto@maatanakyvissa.fi.

Lue koko tiedote täältä.

#maatanäkyvissä #minullaonunelma

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

tps@tps.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste