Maata Näkyvissä!

 

Maata Näkyvissä festivaalit saapuvat Gatorade Centerille 18-20.11.2022

GATORADE CENTERIN RUOKA- JA JUOMATARJONTA

Viikonloppuna auki on A-puolen kioskit 1- ja 3 sekä C-puolen kioskit 5 ja 6. Lisäksi tarjolla hallin herkullisia burgereita Hockey Burgerista, hattaraa sekä Hall Of Famesta löytyy metrilakuja.

BUSSILLA SAAPUMINEN

Bussi numero 100 ajaa festariviikonlopun ajan väliä: Keskusta-Messukeskus-Gatorade Center. Bussin 100 aikataulu löytyy tästä linkistä. Linjan 100 lähtöpysäkki keskustassa on Linnankadulla oleva T87. Matka keskustasta kestää hieman alle 20 minuuttia. Muut yhteydet alueelle ovat: Messukeskuksen linjat 32 ja 99, Gatorade Centeriin linjat 12, 32, 61 ja 99. Linja 100 ei siis aja päärautatieaseman kautta Messukeskuksen ja Gatorade Centerin suuntaan ajettaessa, mutta takaisin tullessa bussilla 100 pääsee päärautatieasemalle. Kupittaan juna-asemalta sekä Turun päärautatieasemalta linjalla 32 pääsee 300 metrin päähän Messukeskuksesta ja Gatorade Centeristä. 

TURVATARKISTUS OVILLA

Gatorade Centerin ja Messukeskuksen ulko-ovilla on turvatarkastukset kaikille festarivieraille, nuorisotyönohjaajille ja talkoolaisille.

Sisälle Messukeskukseen ja Gatorade Centeriin saa viedä vain reput, käsilaukut ja olkalaukut, jotka tarkistetaan aina sisälle mentäessä. Kaikki isommat laukut (treenikassit, rinkat, matkalaukut, duffel bagit jne.) tulee jättää autoon tai viedä ilmaiseen isojen laukkujen narikkaan, joka sijaitsee Messukeskuksen seinustalla, parkkialueella.

KIELLETYT ESINEET JA AINEET

Gatorade Centeriin ja Messukeskukseen saa tuoda ainoastaan tyhjiä, alle 1,0 l kokoisia vesipulloja. Lasiset kestopullot ovat kiellettyjä, teräksiset tms. muuta kestomateriaalia olevat pullot ovat sallittuja. Kaikki avatut ja nesteitä sisältävät pullot, tölkit ja purkit ovat kiellettyjä! Kaikki hiuslakkapurkit, kuivashampoot ym. ovat kiellettyjä. Jättäkää nämä tuotteet autoon, bussiin tai ilmaiseen isojen laukkujen narikkaan laukkuihinne. Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin turvajärjestelyiden osalta.

Maata Näkyvissä -festarit on päihteetön tapahtuma, joten tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholijuomia tai muita päihdeaineita.

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste