Liikenneyhteydet TPS-Tappara-ottelussa

Gatorade Centerissä järjestetään vuosittain lukuisia pienempiä ja vähän isompia yleisötapahtumia. Suurempiin tapahtumiin Turun seudun joukkoliikenne järjestää linja 100:n, joka liikennöi Turun kauppatorilta Gatorade Centeriin ja takaisin tapahtuman jälkeen. Tämän lisäksi Gatorade Centerin kävelyetäisyydeltä kulkee monia vakioreittejä.

Nyt lauantaina 4. maaliskuuta TPS-Tappara-ottelussa nähtiin odotettua suurempi yleisömäärä, sillä lipunmyynnin vauhti kiihtyi viikonloppua kohden jyrkästi ja tuloksena olikin TPS:n kauden upea yleisöennätys 10 709 katsojaa Gatorade Centerissä.

Valitettavasti bussiyhteyksien osalta oli tapahtunut odottamaton erhe ja ennakolta tilattua bussikapasiteettiä ei päästy käyttämään täysin ottelun jälkeen. Tämä näkyi jonoina bussipysäkillä ja hallilta pääsy takaisin kaupunkiin kesti odotettua ja toivottua kauemmin. 

TPS:n ottelutapahtumissa HC TPS Turku Oy vastaa lipunmyynnistä ja bussiyhteyksistä vastaa Turun seudun joukkoliikenne Föli. 

- Vaikka me halliyhtiönä emme pysty suoraan tätä asiaa ratkaisemaan, niin kaikkien osapuolten tahtotilana on varmasti mahdollisimman sujuvan tapahtuman mahdollistaminen. Kevään playoff-otteluiden osalta on jo luvassa lisää kapasiteettiä liikenneyhteyksiin, Turku-Areenoiden markkinointipäällikkö Toni Autio toteaa.

Sekä Turku-Areenat, TPS että Föli ovat saaneet asiasta suoria palautteita niin sähköpostitse kuin Facebookinkin kautta. Asiaa on käsitelty eri tahojen kanssa ja selvitetty mikä meni lauantaina mahdollisesti pieleen sekä miten voidaan jatkossa huolehtia, että isotkin yleisömäärät pystytään palvelemaan hyvin niin hallin sisällä kuin ulkopuolellakin.

Gatorade Centerin Liikenneyhteydet-alasivua on nyt tarkennettu ja pyritty selkeyttämään, jotta myös hallin vierestä kulkevat linjat tulevat entistä selvemmin esille.

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste