Leppäsen paidanjäädytys, alumni- ja Liigaottelu

Lauantaina 28. tammikuuta HC TPS Turku Oy jäädyttää Reijo Leppäsen pelinumeron Gatorade Centerin kattoon. Upea juhlapäivä on täynnä ohjelmaa, sillä ennen paidanjäädytystä nähdään TPS:n ja TuTon alumnien kohtaaminen ja juhlaseremonioiden jälkeen kiekkoilta jatkuu TPS-Lukko-liigaottelulla.

Reijo Leppänen kuului hiljaisiin pelaajiin, jotka eivät pitäneet itsestään meteliä. Puheita ei tarvittukaan, sillä teot puhuvat puolestaan. Pääsarjaura alkoi TuTo:ssa 1968 17-vuotiaana. Turun Palloseuraan hän tuli kaudelle 1975–1976 monen muun joukkuekaverinsa mukana. SM-liigan avauskausi päättyi mestaruusjuhliin. 

1968–1987 kestäneellä pääsarjauralla 616 liigaottelussa syntyi 730 tehopistettä, mikä tekee pistekeskiarvoksi 1,19 pistettä / peli. Tuolla pistemäärällä hän on edelleen neljäntenä SM-liigan kaikkien aikojen pistetilastossa. Vaikka Leppästä ei pidettykään maalintekijänä, on hän kaikkien aikojen maalitilastossa toisena Arto Javanaisen jälkeen.

Lue lisää Reijo Leppäsen upeasta urasta TPS:n kotisivuilta.

TPS-Lukko
La 28.1. 17.00
Osta liput ennakkoon Ticketmasterista

Alumniottelu TPS-TuTo

Ennen Reijo Leppäsen juhlaottelua TPS–Lukko nähdään nostalginen paikalliskamppailu. Klo 14.00 TPS:n alumnijoukkue kohtaa Gatorade Centerin jäällä TUTOn alumnijoukkueen.

Hallin lipunmyynti aukeaa lauantaina 28. tammikuuta poikkeuksellisesti klo 13.45. Alumniotteluun pääsee illan ottelulipulla tai kausikortilla. Ottelun aikana avoinna on myös yksi kioski ja Sport Bar.

Katso joukkueiden vakuuttavat kokoonpanot TPS:n kotisivuilta.

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste