Kevätkausi täynnä elämyksiä laidasta laitaan

Gatorade Centerin kevätkauden ohjelmisto tarjoaa monipuolisia elämyksiä niin Oopperan ja baletin, Antti Tuiskun Mayhem-kiertueen kuin kattavan Turku Arenafestin (The Offspring, Klamydia, Huora, Cyan Kicks) parissa.

Kaikkia Gatorade Centerin tapahtumia on mahdollista seurata huippupaikoilta niin Aura Premium Loungesta kuin hallin viihtyisistä aitioista. VIP-palvelut tarjoavat helpon ja toimivan elämyspaketin avaimet käteen -tyyppisellä ratkaisulla eli ota vain yhteyttä ja me hoidamme loput!

La 22.4. 18.00 Antti Tuisku - Mayhem-kiertue

Aura Premium Lounge

Neljän henkilön näkyvyyspöytä todella upeilla paikoilla Aura Premium Loungesta, kolmen ruokalajin illallinen pöytiintarjoiltuna sisältäen tapahtuman pääsyliput yhteensä 650 € + alv. Aurassa tarjolla kaksi eri menuvaihtoehtoa:

 1. siikacheviche, valkoherukkaa, kombua ja misocremeä (L, G) | Rotukarjan sisäfilepihvi, Västerbotten-perunaa, tankoparsaa ja madeirakastiketta (L, G) | Maitosuklaa namelakaa, vadelmafinancier ja hasselpähkinää. Kahvi ja tee.
 2. siikacheviche, valkoherukkaa, kombua ja misocremeä (L, G) | Kevyesti savustettua Benella-kirjolohta, Västerbotten-perunaa, tankoparsaa ja madeirakastiketta (L, G) | Maitosuklaa namelakaa, vadelmafinancier ja hasselpähkinää. Kahvi ja tee.

Mikäli olet jo hankkinut katsomolipun tai seuraat tapahtumaa aitiossa, voit silti tilata laadukkaan Aura Premium Loungen -menun á 72 € / hlö sis. alv.

Aitiot Mayhem-kiertueelle

Aitiot Mayhem-kiertueelle alkaen 615 € + aitioliput henkilöluvun mukaan (á 45,40 €) + alv.

Liput Mayhem-kiertueelle

Pääsyliput Antti Tuiskun Mayhem-kiertueelle ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Liput alk. 49,90 €.

Ke 24.5. tai to 25.5. 16.30 Oopperan ja baletin areenakiertue

Aura Premium Lounge

Neljän henkilön näkyvyyspöytä todella upeilla paikoilla Aura Premium Loungesta, herkulliset cocktailpalat ja lasillinen kuohuviinia sisältäen tapahtuman pääsyliput yhteensä 450 € + alv. Kahden henkilön pöytä 225 € + alv.

Cocktailpalat:

 • tomaatti-bruschetta ja fetacremeä, lohiceviche ja misomajoneesia (M, G), Hoisin-härkää ja shisoa (M, G), jokirapu-skagen ja mallasleipäcrumblea (L, G), marinoitua parsaa, parmankinkkua ja hiillostettua varhaisperunaa (M, G)
 • lasi Fiorissimo Proseccoa
 • suklaamousseleivos ja kahvi tai tee

Mikäli haluat seurata tapahtumaa aitiossa tai katsomossa, voit silti hankkia herkulliset cocktailpalat ennakkoon Aura Premium Loungeen seurueellesi.

Vaihtoehdot:

 • tomaatti-bruschetta ja fetacremeä, lohiceviche ja misomajoneesia (M, G), Hoisin-härkää ja shisoa (M, G), jokirapu-skagen ja mallasleipäcrumblea (L, G), marinoitua parsaa, parmankinkkua ja hiillostettua varhaisperunaa (M, G) 25 € sis. alv
 • lohiceviche ja misomajoneesia (M, G), jokirapu-skagen ja mallasleipäcrumblea (L, G) 10 € sis. alv
 • Hoisin-härkää ja shisoa (M, G), marinoitua parsaa, parmankinkkua ja hiillostettua varhaisperunaa (M, G) 10,00 € sis.alv
 • suklaamousseleivos ja kahvi tai tee 8 € sis. alv

Aitiot Oopperan ja baletin areenakiertueelle

Aitiot Oopperan ja baletin areenakiertueelle alkaen 615 € + aitioliput henkilöluvun mukaan (á 40,91 €) + alv.

Liput Oopperan ja baletin areenakiertueelle

Pääsyliput Oopperan ja baletin areenakiertueelle ovat myynnissä Oopperan omassa verkkokaupassa. Suora linkki esityksen lippuihin: ke 24.5. tai to 25.5.

Pe 9.6. 18.00 Turku Arenafest: The Offspring, Klamydia, Huora, Cyan Kicks

Aura Premium Lounge

Neljän henkilön näkyvyyspöytä todella upeilla paikoilla Aura Premium Loungesta, korkealaatuinen buffet-illallinen sisältäen tapahtuman pääsyliput yhteensä 700 € + alv. 

Menu Arenafestille

 • vihersalaattia (M, G), helmitomaattia ja retiisiä. Savulohicaesar (L, G), parmesaania ja krutonkeja. Parsa-perunasalaattia (M, G), pekonia ja kevätsipulia
 • ylikypsää häränrintaa (L, G), Skånenperunaa ja timjamikastiketta. Paahdettua kauden kasviksia, herneproteiinia ja kimchiriisiä
 • lajitelma kakkuja ja leivoksia sekä kahvi ja tee

Mikäli olet jo hankkinut katsomolipun tai seuraat tapahtumaa aitiossa, voit silti tilata laadukkaan Aura Premium Loungen -menun á 32 € / hlö sis. alv.

Aitiot Turku Arenafestiin

Aitiot Arenafestille alkaen 615 € + aitioliput henkilöluvun mukaan (á 72,64 €) + alv.

Liput Turku Arenafestille

Pääsyliput Turku Arenafestille ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Liput alk. 79,90 €.

 

Lisätiedot ja varaukset

Veera Torikka 
040 636 1975
veera.torikka@turkulive.fi

Toni Autio
0400 866 440
toni.autio@turkulive.fi

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste