Keikkainfo: Raskasta Joulua, pe 16.12.2022

Suomen suosituimmaksi joulukiertueeksi kasvanut Raskasta Joulua -kiertue saapuu Turkuun perjantaina 16. joulukuuta. Gatorade Centerissä järjestettävän konsertin solisteina kuullaan tänä vuonna mm. Nightwishistä tutuksi tullutta Marko Hietalaa, uudella Elämäni Biisi -kaudella hurmaavaa monipuolista JP Leppäluotoa ja suomalaisen metallimusiikin parhaisiin tulkitsijoihin lukeutuvaa Noora Louhimoa.

Tapahtuma on ikärajaton pl. permanto, joka on K18. Liput keikalle ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Hallin lipputoimisto aukeaa 1,5 h ennen keikan alkua ja pääsylippuja on myös siellä myynnissä.

Alustava aikataulu

  • 18.30 ovet avataan
  • 20.00 keikka alkaa

Konsertin kesto väliaikoineen noin 2,5 tuntia.

Saapuminen areenalle

Gatorade Center sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Artukaisissa. Linja 100 liikennöi lauantaina klo 18.00–19.45 välisenä aikana 5–10 minuutin välein lähtevin vuoroin Linnankadulta pysäkiltä E1. Keikan jälkeen linja 100 liikennöi noin 45 minuutin ajan takaisin keskustaan.

Henkilöautolla hallille saavuttaessa teitä varten käytettävissä Gatorade Centerin pysäköintialue. Pysäköinnin hinta on 6 euroa.

Sisäänkäynnit

Käytössä ovat molemmat hallin isot sisäänkäynnit eli 1) hallin edustan pääsisäänkäynti ja 2) D-oven (Messukeskuksen puoleinen sivu) sisäänkäynti. D-oven sisäänkäynti on yleensä vähemmän ruuhkainen eli suosittelemme käyttämään myös sitä hallille tultaessa. Näiden sisäänkäyntien lisäksi VIP-asiakkaita palvevat Business Clubin sisäänkäynti (Raskasta Joulua VIP ja Aura Premium Lounge) ja aitioasiakkaita aitiosisäänkäynti (Messukeskuksen puoleinen sivu, ovi 8).

Ovet avataan klo 18.30. Bussit saapuvat lähelle D-sisäänkäyntiä, josta on helpompi kulku mm. C- ja G-puolen katsomoihin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Eteispalvelumaksu 3 €. Vaatesäilytyspisteet löytyvät seuraavasti:

  • pääovia vastapäätä isosta narikkatilasta, josta myös kulku permannolle
  • D-sisäänkäynniltä
  • pääsisäänkäynnin ylä- ja alakatsomon väliseltä porrastasanteelta

VIP-asiakkaille on oma vaatesäilytys Business Clubin aulassa.

Ravintolat ja kioskit

Permantoasiakkaita (K18) varten areenatasolta löytyy oma anniskelualue, joka palvelee ovien avaamisesta keikan loppuun saakka. Ennen narikkaan menoa kannattaakin poiketa vielä vaikka yhdellä permantobaarissa, niin välttyy pahimmilta ruuhkilta.

Ennen tapahtuman alkua avoinna ovat mm. Sport Bar, Hall of Fame, täysin uusittu ja viihtyisä ravintola ´22, pienempään ja isompaan suolaiseen nälkään tuotteita tarjoava Hockey Burger, erikoisoluistaan tuttu Mal's Corner ja pääaulan Deli-ravintola.

Avoinna on myös kioskeja, joissa tarjolla monipuolinen tuotevalikoima. Tapahtuman jälkeen avoinna on vielä osa ravintoloista, kuten Sport Bar A-katsomon aulassa.

Fanituotteet

Hallin A-katsomon aulassa on fanituotemyyntipiste. Tämän lisäksi hallissa löytyy Plugmastersin korvatulppien myyntipiste.

Kuvaaminen

Konsertin ammattimainen tallentaminen (esim. järjestelmäkameralla) kielletty ilman erillistä lupaa.

Somet

Jaa keikkakokemuksesi myös meille tägäämällä @GatoradeCenter. Bändin aihetunnisteena on #RaskastaJoulua ja #RJ22.

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Muutokset mahdollisia.

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste