Keikkainfo: Raskasta Joulua, pe 1.12.2023

Jo perinteeksi muodostunut Suomen suurin areenakiertue Raskasta Joulua saapuu perjantaina 1. joulukuuta Gatorade Centeriin. Lippuja on vielä myynnissä osoitteessa Lippu.fi. Ovet avataan klo 18.30, konsertti alkaa klo 20.00, illan aikana on väliaika ja konsertti loppuu noin 22.30.

Konsertissa solisteina kuullaan tänä vuonna mm. soolouransa aloittanutta Nightwish-yhtyeestä tutuksi tullutta Marko Hietalaa, Elämäni Biisi -sarjassa loistavaa JP Leppäluotoa, Tarot-tähti Tommi “Tuple” Salmelaa, Sonata Arctica -yhtyeen laulajana ja laulunkirjoittajana tunnettua Tony Kakkoa, Kiuas-yhtyeen multilahjakasta Ilja Jalkasta, Leningrad Cowboysin ja Suburban Triben sekä tänä vuonna paluun tehneen Kyyrian riveistä tunnettua Ville Tuomea, voimakasäänistä Psychework-solisti Antony Parviaista sekä karismaattista Brother Firetribe -solisti Pekka Heinoa.

Tapahtuma on ikärajaton pl. permantoa ja C4- sekä A1-katsomoa, jotka ovat K18. 

Alustava aikataulu

  • 18.30 ovet avataan
  • 20.00 keikka alkaa

Konsertin kesto väliaikoineen noin 2,5 tuntia eli konsertti päättynee noin 22.30.

Saapuminen areenalle

Gatorade Center sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Artukaisissa. Linja 100 liikennöi lauantaina klo 18.00–19.45 välisenä aikana 5–10 minuutin välein lähtevin vuoroin Linnankadulta pysäkiltä E1. Keikan jälkeen linja 100 liikennöi noin 45 minuutin ajan takaisin keskustaan.

Henkilöautolla hallille saavuttaessa teitä varten käytettävissä Gatorade Centerin pysäköintialue. Pysäköinnin hinta on 6 euroa.

Taxidatan taksitolppa

Tapahtumassa on Gatorade Centerin pihan taksitolpalla Taxidatan kaksi ajojärjestelijää varmistamassa kaikille turvallisen ja sujuvan kotimatkan. Ajojärjestelijät ovat paikalla 21.30 alkaen.

Sisäänkäynnit

Käytössä on areenan pääsisäänkäynti eli Gatorade Centerin edustan pääsisäänkäynti. VIP-asiakkaille (Raskasta Joulua VIP ja Aura Premium Lounge) on oma erillinen sisäänkäynti areenan pääsisäänkäynnin oikealla puolella Verifone Business Club (parkkialueelta katsottuna) ja aitioasiakkaita palvelee aitiosisäänkäynti (Messukeskuksen puoleinen sivu, ovi 8).

Ovet avataan klo 18.30.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Eteispalvelumaksu 3 €. Vaatesäilytyspiste on pääovia vastapäätä isossa narikkatilasta, josta myös kulku permannolle (vain permantolipulla). VIP-asiakkaille on oma vaatesäilytys Business Clubin aulassa.

Ravintolat ja kioskit

Areenatasolta (K18) löytyy permantobaari, joka palvelee ovien avaamisesta keikan loppuun saakka. Baariin pääsee permantolipulla tai katsomolipulla A4-A5-katsomon kohdalta. Ainoastaan permantolipulla pääsee permantobaarista lavan lähelle eli katsomolipulla ei voi poistua päätybaarista lavan suuntaan.

Keikan loputtua kannattaa poiketa vielä vaikka yhdellä permantobaarissa, niin välttyy pahimmilta ruuhkilta narikassa.

Ennen tapahtuman alkua avoinna ovat mm. Sport Bar, Hall of Fame, ravintola ´22, pienempään ja isompaan suolaiseen nälkään tuotteita tarjoava Hockey Burger, erikoisoluistaan tuttu Mal's Corner ja pääaulan Deli-ravintola. VIP-asiakkaat voivat ostaa Mal's Cornerista (C4) tai Deli-ravintolasta (A1) omaan katsomoonsa myös anniskelutuotteita.

Avoinna on myös kioskeja, joissa tarjolla monipuolinen tuotevalikoima sekä erillinen MUU-kioski pääaulassa. Lavazzassa on myynnissä erikoiskahvit sekä glögit, tortut ja herkkudonitsit. 

Tapahtuman jälkeen avoinna on vielä osa ravintoloista, kuten Sport Bar A-katsomon aulassa.

Fanituotteet

Hallin A-katsomon aulassa on fanituotemyyntipiste. Tämän lisäksi hallissa löytyy Plugmastersin korvatulppien myyntipiste.

Kuvaaminen

Konsertin ammattimainen tallentaminen (esim. järjestelmäkameralla) kielletty ilman erillistä lupaa.

Somet

Jaa keikkakokemuksesi myös meille tägäämällä @GatoradeCenter. Bändin aihetunnisteena on #RaskastaJoulua ja #RJ2023.

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Muutokset mahdollisia.

 

 

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste