Keikkainfo: Nightwish, pe 14.12.2018

Kotimaisen metallimusiikin kiistattoman ykkösnimen Nightwishin Decades-maailmankiertue huipentuu kahteen Suomen keikkaan joulukuussa. Kansainvälisesti ylistystä kerännyt yhtye nähdään Turun Gatorade Centerin lavalla perjantaina 14. joulukuuta. Alla lisätietoja keikkaan liittyvistä järjestelyistä.

Lippuja on vielä myynnissä Lippupisteessä sekä hallin lipunmyynnistä klo 18.30 alkaen keikkapäivänä. Muutama aitio keikalle on vielä jäljellä - kysy aitioiden äkkilähtötarjousta tästä.

Tapahtuma on ikärajaton, alle 13-vuotiaiden suositellaan saapuvan permannolle huoltajan seurassa. Huomioithan katsomossa myös pienemmät katsojat, jotka eivät välttämättä näe katsomossa seisovan takaa.

Alustava aikataulu
18.00 Show & Dinner, Business Club
18.30 ovet avataan
19.30 Beast In Black
20.50 Nightwish

Konsertin arvioitu kesto on noin kaksi tuntia.

Paikoitus

Gatorade Centerin pysäköintialueella on maksullinen pysäköinti ja liikenteenohjaus. Pysäköinnin hinta on 6 euroa ja suosittelemme varaamaan maksua varten käteistä. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Liikenneyhteydet

Linja 100 liikennöi kauppatorilta pysäkiltä T87 Gatorade Centeriin alkaen klo 17.45 aina 20.00 asti. Paluukuljetukset Gatorade Centeristä Aurakadulle (T2) tapahtuman jälkeen noin tunnin ajan. Tarkista Fölin sivuilta tarkka aikataulu.

Gatorade Centerin lähistöllä liikennöivät bussilinjat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Eteispalvelumaksu 3 €. Varaathan käteistä asioinnin nopeuttamiseksi. Vaatesäilytys löytyy pääovia vastapäätä, D-sisäänkäynniltä, Lipputoimistosta ja pääaulan ylä- sekä alakatsomon väliseltä porrastasanteelta.

Ravintolat ja kioskit

Ennen tapahtuman alkua avoinna alakatsomokerroksessa ovat mm. Sport Bar, Hall of Fame, Metropol, Hockey Burger, Mal's Corner. Yläkatsomokerroksessa avoinna Sky Bar. Molemmissa kerroksissa avoinna myös kioskeja. Tapahtuman jälkeen avoinna vielä osa ravintoloista. Areenatasolla on baari "permantotason" katsojille (areenakatsomo).

Fanituotteet

Gatorade Centerissä on myynnissä Nightwishin fanituotteita alakatsomokerroksessa.

Kuvaaminen

Konsertin ammattimainen tallentaminen (esim. järjestelmäkameralla) kielletty ilman erillistä lupaa. Muu kuvaaminen (esim. kännykällä) omaan käyttöön ilman salamaa on sallittua.

Keikan hashtägit #

Keikan tägit ovat #Nightwish #DecadesTour

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.


 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste