Keikkainfo: Cheek - Täältä sinne, la 5.5. 20.00

Cheekin Täältä sinne -kiertue saapuu Gatorade Centeriin lauantaina 5. toukokuuta. Taatusti näyttävän ja viihdyttävän konsertin ohjelmisto painottuu artistin uran suurimpiin hitteihin. Alla lisätietoja keikkaan liittyvistä järjestelyistä.

Lippuja on vielä myynnissä Lippupisteessä. Aitiot Cheekin keikalle on loppuunmyyty. Keikalle on saatavilla myös erilaisia VIP-paketteja. Paketit ovat myös myynnissä Lippupisteen kautta.

Huomioithan katsomossa myös pienemmät katsojat, jotka eivät välttämättä näe katsomossa seisovan aikuisen takaa. Konsertteihin ei ole ikärajaa, mutta permannoilla sijaitseviin seisomakatsomoihin on 13 vuoden suositusikäraja. 

Alustava aikataulu
18.30 ovet avataan
19.10 Lukas Leon
20.00 Cheek

Konsertin arvioitu loppumisaika on noin klo 22.00.

Paikoitus

Gatorade Centerin pysäköintialueella on maksullinen pysäköinti ja liikenteenohjaus. Pysäköinnin hinta on 6 euroa ja suosittelemme varaamaan maksua varten käteistä. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Liikenneyhteydet

Linja 100 liikennöi kauppatorilta pysäkiltä T1 Gatorade Centeriin viiden minuutin välein alkaen klo 18.00 aina 19.50 asti. Paluukuljetukset Gatorade Centeristä kauppatorille tapahtuman jälkeen noin tunnin ajan. Tarkista Fölin sivuilta tarkka aikataulu.

Gatorade Centerin lähistöllä liikennöivät bussilinjat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Eteispalvelumaksu 3 €. Varaathan käteistä asioinnin nopeuttamiseksi. Vaatesäilytys löytyy pääovia vastapäätä ja D-sisäänkäynniltä.

Ravintolat ja kioskit

Ennen tapahtuman alkua avoinna ovat mm. kioskit, Skumppabaari (vaatesäilytystilaa vastapäätä), Sport Bar, areenabaari (vain areenakatsomon asiakkaille), Daltons' Saloon, Hall of Fame, Metropol, Sky Bar. Osassa yläkerran kioskeista löytyy myös anniskelua. Tapahtuman jälkeen avoinna vielä osa ravintoloista.

Fanituotteet

Gatorade Centerissä on myynnissä Cheekin fanituotteita.

Keikan hashtägit #

Keikan tägit ovat #cheek #täältäsinnetour

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

VIP-liput

Jos mä oisin sä VIP (alk. 149 €)
- Konserttilippu istumakatsomon alakatsomossa (numeroitu istumapaikka)
- Tasokas buffet-illallinen ennen konserttia (ei sisällä juomia) *
- Cheek-tuotepaketti**: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
- Sisäänpääsy virallisiin after partyihin (K-18)

* Allergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan. Tampereen illallisravintola sijaitsee kaupungin keskustassa, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin.
**Tuotepaketti luovutetaan keikkapaikalla

Liekeissä VIP (alk. 129 €)
- Konserttilippu lavarakennelman sisään rajatulle golden circle -alueelle
- Cheek-tuotepaketti*: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
- Sisäänpääsy virallisiin after partyihin (K-18)

*Tuotepaketti luovutetaan keikkapaikalla

Sieltä tähän VIP (alk. 99 €)
- Konserttilippu permannolta
- Cheek-tuotepaketti*: eksklusiivinen kiertuemuisto, kiertuepassi
- Sisäänpääsy virallisiin after partyihin (K-18)

*Tuotepaketti luovutetaan keikkapaikalla

VIP-lipun ostajille lähetetään infokirje viimeistään pari päivää ennen tapahtumaa.

Myynti: Lippupiste
 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste