JVG areenakiertueelle

JVG AREENAKIERTUEELLE HUHTIKUUSSA

Suomen ylivertaisesti suosituin yhtye JVG valloittaa Suomen areenat ensi keväänä. Huhtikuun alussa starttaava kiertue saapuu Turkuun pe 24.4.2020.

”Ollaan vajaan 10 vuoden aikana kierretty Suomen klubit ja festarit läpi useaan otteeseen sekä vedetty kolme omaa konserttia täydelle Hartwall Arenalle. Nyt pistetään vähän isompaa vaihdetta silmään. Tulevan kevään kiertue on ylivoimaisesti isoin ja näyttävin, mutta samalla myös haastavin rundimme tähän mennessä”,  valottavat JVG:n Jare ja VilleGalle tulevan kiertueen taustaa.

Loppuunmyydyillä keikkasaleilla ja festivaalien päälavoilla kautta Suomen yleisömassat villitsevä JVG on juurruttanut paikkansa maamme ykkösnimien joukossa. Kohta vuosikymmenen ajan niin radioiden soittolistoja kuin suoratoistopalveluiden kärkisijoja megahiteillään kuten “Ikuinen vappu”, “Tarkenee” ja “Hehkuu” hallinnut duo on murskannut ennätyksiä muun muassa Spotifyn striimatuimpana suomalaisena artistina. Useaan kertaan Emma-palkitun JVG:n tuorein, kesäkuussa ilmestynyt albumi “RATA/RAITTI” on tähän mennessä myynyt tuplaplatinaa. 

Liput myyntiin ma 16.12.2019 klo 9.00 Lippupisteessä, liput ennakkoon alk. 39 EUR / VIP alk. 89 EUR
Ei ikärajaa.

www.facebook.com/jvgvirallinen
www.instagram.fi/jvgfi
www.fullsteam.fi

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

tps@tps.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste