Jää-Expo-tapahtuma siirtyy syksylle 2022

Turku Liven ja HC TPS:n yhteinen elämystapahtuma Jää-Expo siirtyy syksyyn 2022. Historiallinen ja eri jääurheilun lajiliittojen jääurheilumessut oli tarkoitus järjestää Gatorade Centerissä elokuun 13.-14. päivä.

Vaikea päätös Jää-Expon siirtämisestä syntyi messuohjelmaan liittyvistä poisjäänneistä sekä tahtotilasta minimoida TPS:n Liiga-joukkueen ulkopuoliset kontaktit, loppumetreillä kohti yhteiskunnan paluuta normaaliin aikaan.

– Harmitus on koko järjestäjäorganisaation osalta lievä sana kuvaamaan olotilaa Jää-Expon siirtymiseen liittyen, mutta tässä vallitsevassa tilanteessa emme kyenneet rakentamaan alkuperäisen suunnitelmamme mukaista jääurheilun messuspektaakkelia. On sanomattakin selvää, että pahoittelemme aiheutunutta mielipahaa kumppaneille, yleisölle kuin Jää-Expon näytteille asettelijoillekin, pahoittelee Turku Liven liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

– Kun me järjestämme tapahtuman, haluamme tarjota kumppaneillemme ja kuluttajille vain parasta. Tässä ajankohdassa koimme, että messujen ohjelma ei vastaa sitä tavoitetilaa, jonka tälle kokonaisuudelle asetimme suunnitteluvaiheessa, Aho jatkaa.

Ahon mukaan seuraavaksi katseet luodaan HC TPS:n tulevaan Liiga-kauteen valmistautumiseen. TPS:n osalta uuden joukkueen ensiesiintyminen kotikaukalossa tapahtuu elokuun 18. päivä Rauman Lukkoa vastaan. Samana päivänä järjestetään myös TPS:n Locker Room sale, johon ovet avautuvat klo 17:00.

Liiga-kausi käynnistyy normaalisti Turussa puolestaan syyskuun 11. päivä ottelulla TPS-Ilves.

– Gatorade Centerin massiiviset puitteet ovat jälleen valmiina tarjoamaan yleisölle iloisia elämyksiä ja kauan kaivattuja askeleita kohti yleisötapahtumia otamme nyt Jää-Expon sijaan TPS:n Liiga-joukkueen myötä.  

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste