Jää-Expo 2021

Jää-Expo kuulostaa viileältä ja jopa kylmältä messutapahtumalta, mutta todellisuus on jotain aivan muuta.

Messutapahtuma tarjoaa lämmintä tunnelmaa niin näytteilleasettajille kuin yleisöllekin – jäätäkään unohtamatta.

Mistä Jää-Expo on sitten tehty? Jääurheilusisällöstä, huippuluennoista, koulutuksista, kansainvälisen tason vieraista sekä tietenkin tasavallan mielenkiintoisimpien yritysten omista messuosastoista.

Ja totta kai messuilla on paikalla myös koko HC TPS:n Liiga-joukkue, jonka pelaajat myyvät sinulle kausikortteja, kunnes ostat. Ja perinteitä kunnioittaen myös Locker Room Salen halutut varusteet tuodaan messukansan ulottuville. Tietysti!

Entäs Koivun veljekset? No, kyllähän me Koivun veljeksetkin Gatoradelle halutaan! Ja Kaapoakin kysytään. Tulisikohan Rantanen ja Ristolainenkin? Mitähän leijonavalmentaja Jukka Jalonen tekee muuten elokuussa?

Ja jäällähän voi tehdä muutakin kuin pelata jääkiekkoa. Niinpä Jää-Expoilla tehdään takuuvarmasti tulevan elokuun kauneimmat piruetit ja pyörähdykset – niillä kauniimman näköisillä luistimilla. Eikä unohdeta sitä, että näillä messuilla se uusi Ringette-kausikin käynnistyy!

Joko lämpö nousee? Hyvä, sillä nyt ei sinunkaan yrityksesi kannata jäätyä turhaan, vaan toimia nopeasti, jotta varmistat yrityksellesi näkyvyyden ennennäkemättömässä messutapahtumassa.

Messuosastojen paikkahinnat yrityksille koko viikonlopulle alkavat 500 eurosta ja 2000 eurolla yrityksesi saa messuille käyttöön 30 neliön kokoisen yleisömagneetin. Siis sen osasto, jonne kaikki haluavat tulla.

Pystytkö muuten pitämään salaisuuden?

Myymme nimittäin yhdelle (ja nopeimmalle) yritykselle mahdollisuuden Jää-Expon pääyhteistyökumppanin statukseen. Yksi yritys saa sitten nauttia kaikesta siitä messumainonnasta, jonka me käynnistämme koko Varsinais-Suomen alueelle. Että varmasti kaikki tietävät ja näkevät, että mikä yritys se onkaan messujen päällikkö! Onko se sinun yrityksesi?

Näillä messuilla ei jäädytä – vaan tavoitetaan kaikki jääurheilun ystävät! (ja tehdään kauppaa!)

 

Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään juuri teidän yrityksellenne sopiva paketti! Katso kumppanuuspaketit sekä lisätiedot täältä.

Milja Kuikka
milja.kuikka@tps.fi
040 935 4442

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste