Infot Karjala-turnaukseen

Tervetuloa Karjala-turnaukseen Gatorade Centeriin 10.-13. marraskuuta 2022!

Liput

Karjala-turnauksen liput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä. Suosittelemme vahvasti ostamaan lipun ennakkoon. Mikäli lippuja on jäljellä, hallin lippupiste palvelee pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella ovien avaamisesta ottelun alkuun asti.

Ovet ja aikataulut

Tshekki-Sveitsi-ottelun osalta ovet avataan 1 h ennen ottelun alkua eli klo 11.30 ja Suomi-Ruotsi-ottelun osalta 1,5 h ennen ottelun alkua eli klo 15.00.

Sisäänkäynti tapahtuu pää- tai D-sisäänkäynnin (Messukeskuksen puoleinen sivu) kautta. Käytettävissä ovat myös VIP-asiakkaille Business Clubin sisäänkäynti (iltapelit) ja aitioasiakkaille aitiosisäänkäynti (päivä- ja iltapelit).

Sunnuntai 13.11.2022

  • 12.30 Tshekki – Sveitsi
  • 16.30 Suomi – Ruotsi

Liikenneyhteydet, saapuminen ja paikoitus

Matsibussi

Linja 100 liikennöi Turun keskustasta Linnakadulta pysäkiltä E1 Gatorade Centeriin Karjala-turnauksen jokaiseen otteluun. Tarkat lähtöajat löydät Fölin sivuilta täältä. Bussit liikennöivät takaisin keskustaan noin 45 minuuttia otteluiden jälkeen.

Voit ostaa kertalipun lähimaksulla, mobiilisti Föli-sovelluksesta, palvelupisteistä ja lippuautomaateista tai käteisellä bussista. Kertalippu on voimassa 2 tuntia koko Föli-alueella ja se maksaa aikuiselta 3 € tai käteisellä bussista ostettuna 4 €. Alle 15-vuotiailta lapsilta 1,50 €, käteisellä bussista ostettuna 2 €.

Pysäkointi

Päiväpelin Tshekki-Sveitsi-ottelun osalta pysäköinti on ilmainen Gatorade Centerin edustalla. Gatorade Centerin ja Messukeskuksen parkkiin pysäköinti Suomi-Ruotsi-ottelun otteluiden yhteydessä maksaa 6 euroa.

Henkilöautolla saapuminen

Henkilöautolla voit saapua otteluun  kolmesta ilmansuunnasta (1) keskustan suunnasta Suikkilantieltä Artukaistentielle jatkaen (2) sataman suunnasta saapuvia autoilijoita kehotetaan saapumaan Messukentänkadun kautta tai (3) Naantalin pikatietä pitkin saapuessa autoilijoita ohjataan puolestaan Ihalan liittymän kautta Länsikaarta pitkin Artukaistentielle. 

Muu info

Tshekki-Sveitsi-ottelun osalta käytössä ovat vain hallin alakatsomot. Otteluiden välissä halli tyhjennetään eli vaikka sinulla olisi pääsyliput myös Suomi-Ruotsi-otteluun, niin katsomotiloista joutuu poistumaan ulos otteluiden välissä. Aitioita ei tyhjennetä otteluiden välissä, mikäli aitioliput ovat molempiin päivän otteluihin.

Mikäli sinulla on lippu Suomi-Ruotsi-otteluun, niin halutessasi saat Gatorade Centerin lipputoimistosta (pääovien vasemmalta puolelta) lunastettua pääsylipun myös Tshekki-Sveitsi-otteluun veloituksetta.

Lastenmaailma

Suomen miesten maajoukkueen otteluiden aikana Gatorade Centerissä teitä palvelee myös yksi hallin ylpeyden aiheista eli yli 300-neliöinen Lastenmaailma on avoinna myös Karjala-turnauksen aikana. Myös Hunajamaailmana tunnettu alle 7-vuotiaiden lasten ”leikkikeidas” kätkee sisälleen tilaa, toimintaa, yhdessä tekemistä ja silkkaa telmimisen iloa. 

Gatorade Centerin C-katsomon käytävältä löytyvään Lastenmaailmaan kuljetaan portaat alakertaa, jossa kaikki leikin riemu pääsee valloilleen valvotuissa olosuhteissa. Lastenmaailman turvallisuudesta ja sopuisasta yhteishengestä vastaavat Lahjan Tytöt, joiden hellässä huomassa jokainen lapsi saa vierailulleen lempeät ohjaajat. 

Lastenmaailma on luonnollisesti täysin maksuton ja aukeaa ovien avaamisen jälkeen. Tänne voit jättää lapsesi leikkimään aina ottelun toiseen erätaukoon asti. 

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi viihtymään ja leikkimään paikkaan, jollaista ei toista Suomen jäähalleista löydy! 

Ravintolat ja kioskit

Tshekki-Sveitsi

  • avoinna ovat A-katsomoiden takana olevat pääaulan kioskit (1. ja 3.)
  • lauantain Ruotsi-Sveitsi-ottelussa lisäksi avoinna C-katsomoiden takaa löytyvä Burger-ravintola
  • lauantain ja sunnuntain otteluissa avoinna on anniskeluravintola Sport Bar
  • Aura Premium Loungen lounas on päiväpeleissä avoinna lauantaina ja sunnuntaina 11.30-14.00. Lounaan hinta á 15 €.

Suomi-Ruotsi

  • avoinna ovat hallin kaikki ala- ja yläkerran kioskit ja ravintolat
  • Delissä tarjolla mm. maistuva Korean Street Food -buffet, Mal's Cornerissa herkulliset wingsit ja totta kai Burgerista saa pienempään tai isompaankin nälkään sopivat burgerit ja ranut

Gatorade Center -applikaatio

Gatorade Centerin applikaatio on mobiilisovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itse peliin ja unohtaa jonottamisen. Voit tilata ruokaa, juomaa ja fanituotteita suoraan istuimellesi. Sovelluksen lataaminen on ilmaista, eikä tilatuista tuotteista veloiteta lisähintaa. 

Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta. Applikaation kautta voit tilata tuotteita kaikkiin katsomonosiin - katsomoravintolaan, yläkatsomoon ja jopa aitioihin. 

Oheisohjelma ja fanituotteet

Locker Room Sale

Suosittu Locker Room Sale Karjala-turnauksessa viikonloppuna - Tule penkomaan erikoisuuksia! Karjala-turnauksessa on perinteisesti järjestetty maajoukkuetavaroiden ja -vaatteiden Locker Room Sale. Näin tapahtuu tänäkin vuonna.

Karjala-turnauksen viikonlopun otteluiden yhteydessä lipunostaneilla on mahdollisuus käydä tekemässä ostoksia suositusta Locker Room Salesta. Lauantaina ja sunnuntaina tulee olemaan myynnissä sellaisia maajoukkuetoimintaan liittyviä tuotteita, joita ei ole muualta saatavilla. Myytäväksi tulee muun muassa maajoukkueiden Game worn -pelipaitoja ja treenipaitoja. Lisäksi myynnissä on maajoukkueiden käyttöön valmistettuja vaatteita aiemmilta kausilta.

Locker Room Salessa on myynnissä myös muita erikoisuuksia, kuten esimerkiksi viime kevään Jääkiekon MM-kisojen fanituotteita. Valikoimassa on lisäksi MM-kisavapaaehtoisille ja järjestäjille valmistettuja vaatteita.

Ostoksille pääsee lauantaina ja sunnuntaina alkaen kello 11.30 ja sinne pääsee, jos on hankkinut lipun kyseisen päivän jompaankumpaan otteluun.

Iltapelin ottelulipulla voit hakea itsellesi lipun päiväpeliin Gatorade Centerin lippupisteeltä (pääsisäänkäynnin vasemmalta puolelta) 11.30 alkaen. Locker Room Sale järjestetään Gatorade Centerin pääovien läheisyydessä.

MM-pokaali

MM-KISOJEN INFOPISTEESSÄ voit kuvauttaa itsesi viime kevään miesten MM-pokaalin kanssa! Näytillä on myös 2022 miesten MM-kultamitali. Pisteessä voit myös haastaa itsesi kikkailulaudalla – palkinnoksi on luvassa MM-heijastin.

Joulupuukeräys

Gatorade Centeristä Karjala-turnauksen aikana löytyvän JOULUPUUn alle voi tuoda viikonloppuna paketin Leijonien otteluiden yhteydessä. Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle tai nuorelle. Joululahjat lahjoitetaan eriarvoisessa asemassa olevien perheiden lapsille ja nuorille.

Lahjojen tulee olla uusia ja paketoituna lahjakassiin. Kiinnitä paketin päälle helposti irrotettavissa oleva pakettikortti, josta ilmenee lahjansaaja (lapsi/nuori/tyttö/poika), ikähaitari sekä mitä lahja sisältää. Sukupuolineutraalit lahjat voi osoittaa saajalleen sanoilla ”lapsi” tai ”nuori”. Jos ostit lahjaksi lahjakortin, merkitse pakettikorttiin lahjakortin summa sekä kauppa, johon kortti käy.

Leijona Store

Hallin kolmannessa kerroksessa sekä A-katsomoiden että C-katsomoiden takana löytyy Leijonat Store turnauksen aikana.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste