INFO: YouTube Allstars, la 25.2. 15.00

Lauantaina 25. helmikuuta Turussa päästään jälleen nauttimaan huikeasta koko perheen viihdetapahtumasta, kun YouTube Allstars NikojaSanttu VS Roni Back valloittavat loppuunmyydyn Gatorade Centerin.

Muistattehan saapua hyvissä ajoin paikalle, sillä tapahtuma on loppuunmyyty ja halliin saapuu runsaasti ensikertalaisia sekä perheitä.

Alustava aikataulu

  • 13.30 ovet avataan
  • 15.00 show alkaa

Peliaika 3 x 20 min ja 20 minuutin erätauot eli tapahtuman arvioitu kesto erätaukoineen noin kolme tuntia. 

Saapuminen areenalle

Gatorade Center sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Artukaisissa. 

Julkinen liikenne: Linja 100 liikennöi lauantaina klo 13.00–14.45 välisenä aikana 3 minuutin välein Turun keskustasta Linnankadulta pysäkiltä E1.

Henkilöautot: autolla saavuttaessa käytettävissä ovat sekä Gatorade Centerin ja Turun Messukeskuksen pysäköintialueet. Pysäköinti on maksullinen (6 €).

Gatorade Centeriin ja Messukeskuksen parkkiin voi saapua monesta eri suunnasta. Eniten autoja saapunee todennäköisesti Suikkilantien suunnasta Artukaistentielle, joten suosittelemme käyttämään vaihtoehtoisia reittejä, kuten Ihalan liittymän kautta (Turku/Naantali) tai Messukentän tai Kirjaltajankadun kautta.

Tapahtumien yhteydessä Suikkilantieltä saavuttaessa Artukaistentie on yksisuuntainen Kirjaltajankadun risteykseen asti.

Saavuthan ajoissa paikalle, sillä parkkialueet täyttyvät nopeasti.

Sisäänkäynnit

Käytössä ovat molemmat hallin isot sisäänkäynnit eli
1) hallin edustan pääsisäänkäynti ja
2) D-oven (Messukeskuksen puoleinen sivu) sisäänkäynti.

D-oven sisäänkäynti on yleensä vähemmän ruuhkainen eli suosittelemme käyttämään myös sitä hallille tultaessa. Linja 100:n pysäkki on hallin D-oven lähettyvillä.

Katsomoravintolan pöytäasiakkaat saapuvat hallille Lippupisteen (pääsisäänkäynnin vasemmalta puolelta) kautta ja Aura Premium Loungen asiakkaat saapuvat Business Clubin sisäänkäynnistä (pääsisäänkäynnin oikealta puolelta)­.

Vuokra-aitioiden asiakkaille on varattu oma aitiosisäänkäynti Gatorade Centerin Messukeskuksen puoleiselle sivulle (ovi 8).

Hunajamaailma on avoinna

YouTube Allstars -tapahtuman aikana Gatorade Centerissä teitä palvelee myös yksi hallin ylpeyden aiheista eli yli 300-neliöinen Hunajamaailma. Hunajamaailma on alle 7-vuotiaiden lasten ”leikkikeidas”, joka kätkee sisälleen tilaa, toimintaa, yhdessä tekemistä ja silkkaa telmimisen iloa.

Gatorade Centerin C-katsomon takaa kuljetaan portaat alas Hunajamaailmaan, jossa kaikki leikin riemu pääsee valloilleen valvotuissa olosuhteissa. Hunajamaailman turvallisuudesta ja sopuisasta yhteishengestä vastaavat Lahjan Tytöt, joiden hellässä huomassa jokainen lapsi saa vierailulleen lempeät ohjaajat.

Hunajamaailma on luonnollisesti täysin maksuton ja aukeaa ovien avaamisen jälkeen. Tänne voit jättää lapsesi leikkimään aina ottelun toiseen erätaukoon asti.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi viihtymään ja leikkimään paikkaan, jollaista ei toista Suomen jäähalleista löydy!

Gatorade Center -applikaatio

Gatorade Centerin applikaatio on mobiilisovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä itse peliin ja unohtaa jonottamisen. Voit tilata ruokaa ja juomaa suoraan istuimellesi. Sovelluksen lataaminen on ilmaista, eikä tilattujen tuotteiden toimituksesta veloiteta lisähintaa. 

Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta. Applikaation kautta voit tilata tuotteita kaikkiin katsomonosiin - katsomoravintolaan, yläkatsomoon ja jopa aitioihin. 

Ravintolat ja kioskit

Hallin kaikki myyntipisteet ovat avoinna ja irtopisteitä on tehtyä tapahtumaa varten. Hallin palveluvalikoima on tapahtuman kohdeyleisölle suunniteltua eli pientä purtavaa, makeisia, metrilakuja jne. on tarjolla runsaasti. Kioskien lisäksi samaa valikoimaa löytyy myös muutamissa ravintoloissamme.

Fanituotteet ja promopisteet

Tapahtuman fanituotepisteitä on hallissa kolme kappaletta:

  1. A-katsomon takana pääaulassa (3. krs)
  2. C-katsomon takana taka-aulassa (3. krs) ja
  3. E-katsomon takana yläkerran aulassa (5. krs).

Tämän lisäksi tapahtuman aikana teitä palvelee monipuolinen TPS Shop (B-katsomon takana, Hall of Fame -ravintolan päädyssä). Monipuolisia aktiviteettejä tapahtumassa hallin käytävillä tarjoaa mm. SuperPark, MM2023 ja Kitchen Joy.

Kuvaaminen

Konsertin ammattimainen tallentaminen (esim. järjestelmäkameralla) kielletty ilman erillistä lupaa.

Somet

Jaa tapahtumakokemuksesi myös meille tägäämällä @GatoradeCenter. Tapahtuman aihetunnisteena on #YouTubeAllstars ja joukkueiden tägeinä #SUS ja #KidingsMe

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Muutokset mahdollisia.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste