Info Valon Aika -joulukonserttiin

Valon Aika on tunnelmallinen areenaluokan joulukonsertti, jossa on mukana lähes 650 esiintyjää!

16. joulukuuta Gatorade Centerissä järjestettävässä joulukonsertissa esiintyjinä ovat Turun musiikkiluokat Puolalan koulusta, Luostarivuoren koulusta ja lukiosta sekä Puolalanmäen musiikkilukiosta. Lisäksi mukana ovat Turun konservatorion lapsi- ja nuorisokuoro sekä Raija Lehmussaaren balettikoulun tanssijat ohjaajineen.

Kapellimestarina Timo Lehtovaara ja vierailijana näyttelijä- ja muusikko Maria Ylipää.

Aikataulu

Ovet avataan klo 15.30, jolloin myös lipunmyynti käynnistyy Lipputoimistossa. Konsertti alkaa klo 17.00 ja kestää noin 2 tuntia 15 minuuttia.

Esityksessä on noin 20 minuutin väliaika.

Paikoitus

Gatorade Centerin pysäköintialueella on maksullinen pysäköinti ja liikenteenohjaus. Pysäköinnin hinta on 6 euroa ja suosittelemme varaamaan maksua varten käteistä. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Liikenneyhteydet

Linja 100 liikennöi kauppatorilta pysäkiltä T1 Gatorade Centeriin seuraavin lähdöin:
15.15, 15.30, 15.45, 16.00, 16.10, 16.20, 16.30 ja 16.40.

Paluukuljetukset Gatorade Centeristä kauppatorille tapahtuman jälkeen noin 30 minuutin ajan.

Gatorade Centerin lähistöllä liikennöivät bussilinjat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas (beta) näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Varaathan käteistä eteispalvelumaksua (3 €) varten. Vaatesäilytys löytyy pääovia vastapäätä ja neljännen kerroksen porrastasanteelta Sport Barin vierestä.

Ravintolat ja kioskit

Konsertin aikana palvelee mm. pääaulassa pari kioskia ja Sport Bar, B-katsomon takana Hall Of Fame Cafe & Bar ja C-katsomoiden takana yksi kioski sekä Hockey Burger.

Hall Of Famessa on myynnissä mm. kahvia ja joulutorttuja.

Kuvaaminen ja taltiointi

Tilaisuuden valokuvaaminen omaan käyttöön on sallittua. Tilaisuuden videokuvaaminen ja järjestelmäkameroiden käyttö on kiellettyä. Huomioithan muut kuvatessasi esitystä.

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

LIPUT

Ennakkoliput Ticketmasterista alkaen lapset 15,50 / aikuiset 26,50 euroa. Lipunmyynti käynnistyy Gatorade Centerissä lauantaina 16. joulukuuta klo 15.30.

 

 

 

 

Kuvia vuoden 2015 Valon Aika -konsertista

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste