Info: Sami Hedberg On Ice, pe 8.12. 20.00

Isompaa, parempaa ja enemmän Hedbergiä - se on Sami Hedberg On Ice! Maailmanluokan Sami Hedberg On Ice -stand up -hallikiertue saapuu Turkuun Gatorade Centeriin perjantaina 8. joulukuuta!

Jäätön ja luistimeton Sami Hedberg On Ice –hallikiertue sisältää aitoa kokovartalomiestä sekä uutta sisältöä ja sopii niin pikkujouluviihteeksi kuin valopilkuksi keskelle pimeää syksyä! 

Aikataulu

18.30 ovet avataan. VIP-sisäänkäynnit avataan klo 18.15. Lipunmyynti lipputoimistossa avataan klo 18.30.
20.00 show alkaa. Huomaathan, että ovet suljetaan 15 minuuttia ennen esityksen alkua, joten saavuthan ajoissa paikalle.

Show päättyy noin 22.15. Esityksessä on mukana noin 25 minuutin väliaika.

Paikoitus

Gatorade Centerin pysäköintialueella on maksullinen pysäköinti ja liikenteenohjaus. Pysäköinnin hinta on 6 euroa ja suosittelemme varaamaan maksua varten käteistä. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Liikenneyhteydet

Linja 100 liikennöi kauppatorilta pysäkiltä T1 Gatorade Centeriin seuraavin lähdöin:
18.00, 18.10, 18.20, 18.30, 18.40, 18.50, 18.55, 19.00, 19.05, 19.10, 19.20, 19.25.

Paluukuljetukset Gatorade Centeristä kauppatorille tapahtuman jälkeen noin 45 minuutin ajan.

Gatorade Centerin lähistöllä liikennöivät bussilinjat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas (beta) näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Varaathan käteistä eteispalvelumaksua (3 €) varten. Vaatesäilytys löytyy pääovia vastapäätä.

Ravintolat ja kioskit

Ennen tapahtuman alkua avoinna ovat mm. Sport Bar, areenabaari ja Lobby bar vaatesäilytystilaa vastapäätä. Väliajalla avoinna on myös ravintola Metropol. Kioskeja on myös avoinna alakatsomokerroksessa.

Kuvaaminen ja taltiointi

Tilaisuuden valokuvaaminen omaan käyttöön on sallittua. Tilaisuuden videokuvaaminen ja järjestelmäkameroiden käyttö on kiellettyä. Kuvauskiellon rikkominen voi johtaa esityksestä poistamiseen.

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Fanituotteet

Gatorade Centerissä on myynnissä Hedberg-fanituotteita.

LIPUT

Liput alk. 35,50 € Lippupisteestä.  

Sami Hedberg On Ice -stand up -hallikiertue

Pe 8.12. Turku, Gatorade Center

Huomioitavaa

Tilaisuuden ikäsuositus on 15 vuotta. Tätä nuoremmat lapset osallistuvat tilaisuuteen huoltajansa vastuulla.

Eteispalvelumaksu ei sisälly normaalin pääsylipun hintaan. Lippuja myydään ovella, liput ovat edullisemmat ennakkoon ostettuna. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huom! 8.12.2017 oleva Turun Gatorade Centerin Sami Hedberg On ice -show taltioidaan.

Kuvaus- ja julkaisulupa: Osallistumalla tilaisuuteen hyväksyn, että illan aikana kuvattua ja tallennettua materiaalia voidaan julkaista ja levittää kaupallisissa ja ei-kaupallisissa tarkoituksissa ilman erillistä lupaa tai korvausta.

Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä, sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita. 

- Hedberg Entertainment Oy -

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste