Info: Anatude - Mun on pakko twerkkaa, la 21.4. 20.00

Antti Tuiskun näyttävä Mun on pakko twerkkaa -kiertue saapuu Turkuun ja Gatorade Centeriin lauantaina 21. huhtikuuta. Alla lisätietoja keikkaan liittyvistä järjestelyistä.

Aikataulu

18.30 ovet (pää- ja D- ja aitiosisäänkäynti)
19.15 Alex Mattson
20.00 Antti Tuisku. Keikka kestää noin 2 tuntia.

Keikassa ei ole erillistä väliaikaa.

Paikoitus

Gatorade Centerin pysäköintialueella on maksullinen pysäköinti ja liikenteenohjaus. Pysäköinnin hinta on 6 euroa ja suosittelemme varaamaan maksua varten käteistä, pankkikortti käy myös maksuvälineenä. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Liikenneyhteydet

Helpoin tapa matkustaa Turun kauppatorilta Gatorade Centeriin on tulla tapahtumalinja 100:lla suoraan hallille. Linja 100 liikennöi kauppatorilta pysäkiltä T1 Gatorade Centeriin viiden minuutin välein alkaen klo 18.00 aina klo 19.50 asti. Paluukuljetukset Gatorade Centeristä kauppatorille tapahtuman jälkeen noin tunnin ajan.

Gatorade Centerin lähistöllä liikennöivät bussilinjat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta). Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas näyttää kätevästi parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Asioinnin nopeuttamiseksi varaathan käteistä eteispalvelumaksua (3 €) varten. Vaatesäilytys löytyy pääovia vastapäätä ja D-sisäänkäynniltä.

Ravintolat ja kioskit

Ennen tapahtuman alkua avoinna ovat mm. kioskit, Skumppabaari (vaatesäilytystilaa vastapäätä), Sport Bar, areenabaari (vain areenakatsomon asiakkaille), Daltons' Saloon, Hall of Fame, Metropol, Sky Bar.

Kuvaaminen ja taltiointi

Konsertin ammattimainen tallentaminen (esim. järjestelmäkameralla) kielletty ilman erillistä lupaa. Muu kuvaaminen (esim. kännykällä) omaan käyttöön ilman salamaa on sallittua.

Keikan hashtägit #

#anatude #mopttour #munonpakkotwerkkaa

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus.

Fanituotteet

Gatorade Centerissä on myynnissä Antti Tuiskun fanituotteita.

Liput

Keikka on lähes loppuunmyyty. Muutamia irtopaikkoja voi vielä löytyä Lippupisteen kautta.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste