Gatorade Centerille merkittäviä uudistuksia

Lähes 26-vuotias Gatorade Center kokee tapahtumarikkaan historiansa yhden suurimmista kasvojenkohotuksista kesän aikana, kun tulevan liigakauden alkuun mennessä valmistuva merkittävä uudistusprojekti saadaan päätökseen. Täysin uusitun äänentoiston lisäksi luvassa on uusi katsomoravintola ja kaksi uudistettavaa ravintolatilaa.

Uudistusten ideana on palvella entistäkin paremmin asiakkaiden muuttuneita tarpeita monipuolisten yleisötapahtumien aikana. Asiakkaan kokonaisvaltaisen kokemuksen parantaminen on yksi Kiinteistö Oy Turun Monitoimihallin, halliyhtiö Gatorade Centerin ja Marli Areenan taustalla, tärkeimmistä tavoitteista.

Halliyhtiön toimitusjohtaja Anu Kurkilahti-Haartemon mielestä uudistukset olivat tarpeellisia ja tulevat parantamaan merkittävästi Gatorade Centerin toiminnallisuutta.

- Halliyhtiön tehtävänä on luoda toimiva ja asiakkaiden tarpeita mahdollisimman hyvin palveleva ja ajanmukainen infra sekä yleisölle että tapahtumanjärjestäjille, Kurkilahti-Haartemo toteaa.

Asiakkailta ja tapahtumajärjestäjiltä kerätyn palautteen perusteella toimintaa lähdettiin uudistamaan jo viime kaudella yhdessä ravintolatoiminnasta vastaavan yhtiön Turkuhallin Palvelu Oy:n kanssa. Lopputuloksena oli kaksi täysin uudistettua ravintolaa, Rock Food Corner ja Sport Café. Molemmat ravintolat otettiin erittäin hyvin vastaan ja kasvanut myynti sekä saatu palaute on tukenut valittua linjausta.

Turkuhallin Palvelu Oy:n ja HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Mika Eskolan mukaan ravintolauudistukset antavat hyvät eväät toiminnan kehittämiselle.

- Uudistuksia tarvittiin ja tarvitaan tulevaisuudessa. Nyt tehtävät toimenpiteet ovat merkittäviä ja ne on suunniteltu palvelemaan eri käyttäjäasiakassegmenttejä. Rehellisesti sanottuna uudistuksia on niin paljon, että on parempi tulla ne toteamaan paikan päälle, Eskola kommentoi.

Ravintolauudistuksen pääsuunnittelija on Erkki Koivisto S-Idea Oy:stä ja projektin pääurakoitsijana toimii Ecutiimi Oy.

Uusi katsomoravintola

Mittavin ravintolapalveluiden uudistus toteutetaan Gatorade Centerin neljänteen kerrokseen entisten katsomoravintoloiden Irish Pubin ja Vladimirin tilalle. Uusi lähes 250-paikkainen moderni katsomoravintola tulee tarjoamaan korkealaatuiset ravintolapalvelut areenatapahtumiin.

Jatkossa Gatorade Centery pystyy siis tarjoamaan upeat show & dinner -paketit lähes kaikkiin yleisötapahtumiin.

Katsomoravintolan uudistuksen myötä myös Gatorade Centerin av-tilat, kuvaustasanne, selostamot ja mediapaikat uusitaan ja medialle tehdään ajanmukaiset tarpeet huomioivat tilat yläkatsomoon vastakkaiselle puolelle.

Ensi kaudella siis liigaotteluiden kuvaussuunta vaihtuu vastakkaiselle puolelle kohtisuoraan vaihtoaitioita.

Äänentoisto

Kuuluvin uudistus tulee olemaan uusi hajautettu äänentoisto. Äänentoiston ja esitystekniikan asiantuntijayritys Studiotecin toteuttama ratkaisu tulee tarjoamaan nykyaikaisen ja laadukkaan äänentoiston, joka taipuu ottelutapahtumien lisäksi myös muihin yleisötapahtumiin vahvistaen Gatorade Centerin monikäyttöisyyttä.

Ravintolauudistukset

Kesän aikana uudet ilmeet ja palvelukonseptit saavat Gatorade Centerin ravintoloista Kivikylä ja Gladiators’ Coliseum. Näistä rakenteellisesti merkittävämmän uudistuksen kokee viime kaudella valmistuneen TPS:n Hall of Famen viereinen Gladiators’.

Jatkossa Hall of Famen viereiseen ravintolaan pääsee kulkemaan suoraan Gatorade Centerin B-katsomon takaseinään tehtävästä kulkuväylästä eli uudistuneet ravintolapalvelut sekä wc-tilat ovat entistäkin helpommin käytettävissä.

Hall of Fame Cafe & Bar sekä uusi kulkuaukko B-katsomon takaa otetaan käyttöön 1. lokakuuta TPS:n Hall Of Fame -ottelussa Lukkoa vastaan.

Aiemmin etenkin lapsiperheiden suosima Kivikylä uudistuu myös täysin. Ensi kaudella Kivikylän tilalla nähdään toimivampi ja avarampi ravintolamaailma, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan tehokkaasti ja nopeasti.

Uusi Typhoon-aitio

Gatorade Center uudistaa omaa monipuolista aitiovalikoimaansa uudella 16 henkilön Typhoon-aitiolla. Aitiossa on 8 aitioistuinta ja 8 baarijakkaraa. Tilava ja viihtyisä Typhoon-aitio on laajennettavissa viereisten yläaitioiden avulla yhteensä jopa 26–36 paikkaiseksi kokonaisuudeksi.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste