Hector kiertueelle loppuvuodesta

Marraskuun lopussa Vaasasta käynnistyvä HEXIT-konserttikiertue päättyy Helsingin Hartwall Arenalle joulukuun 12. päivä. Huippumuusikoista koostuvan bändinsä kanssa pitkästä aikaa konsertoiva Hector nähdään myös Turussa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Luvassa on mestarin suurimpien hittien ohella myös harvoin kuultuja kappaleita vuosien ja vuosikymmenten ajalta sekä valikoima uusia lauluja hänen yhä kasvaneelle Power Bandilleen sovitettuina.  Liput Jyväskylään, Tampereelle ja Turkuun ovat nyt myynnissä. Muiden HEXIT-kiertueen paikkakuntien liput tulevat myyntiin 15.5. 2019 klo 10:00.

Marraskuun lopussa Vaasasta käynnistyvä HEXIT-konserttikiertue päättyy nytkin Helsingin Hartwall Arenaan joulukuun 12. päivä. Huippumuusikoista koostuvan bändinsä kanssa pitkästä aikaa konsertoiva Hector nähdään myös Turussa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Luvassa on mestarin suurimpien hittien ohella myös harvoin kuultuja kappaleita vuosien ja vuosikymmenten ajalta sekä valikoima uusia lauluja hänen yhä kasvaneelle Power Bandilleen sovitettuina. 

Hector toteaa kiertueestaan: ”Tämä on tietenkin myös korvaava rundi viime joulukuussa peruuntuneelle minikiertueellemme, joka jäi lähtökuoppiin silloisten terveydellisten syiden takia. Olihan se pettymys niin itselle kuin jo liput hankkineelle yleisölle. Nyt olen taas kondiksessa ja intoa täynnä! HEXIT-kiertue tehdään ”isolla kädellä” niin puitteiltaan kuin sisällöiltään, enkä tiedä tulenko tämän jälkeen tekemään enää mitään tämän kaltaista rundia. Edellinen, kolmen vuoden takainen 50-vuotis taiteilijajuhlakiertue oli upea kokemus, mutta se oli oma konseptinsa. Nyt on luvassa vielä entistäkin ehompi Power Band, jonka kanssa työskentely tuottaa aina yllätysefektejä. Visuaalinen toteutus on myös nyt tarkkaan rakennettu biisi biisiltä. Jos tuo kiertueen nimeksi hahmottelemani HEXIT tuntuu kryptiseltä tai banaalilta, olkoon se sitä. Kerron viimeistään Hartwall Arenalla mitä se tarkoittaa.”

Ensimmäisen albuminsa vuonna 1972 julkaisseen Hectorin tuotannossa on suuri määrä koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä, kuten Mandoliinimies, Lumi teki enkelin eteiseen, Herra Mirandos, Asfalttiprinssi, Ake, Make, Pera ja mä, Hannikaisen baari, Jos sä tahdot niin, Juodaan viinaa, Yhtenä iltana ja Kuunnellaan vaan taivasta.

HEXIT-KIERTUE

  • 30.11 VAASA, Jäähalli
  • 5.12 TURKU, Gatorade Areena
  • 7.12 OULU, Uusi Teatria
  • 8.12 JYVÄSKYLÄ, Pavilijonki
  • 10.12. TAMPERE, Tampere-talo
  • 12.12 HELSINKI, Hartwall Arena

LIPUT

Jyväskylän, Tampereen ja Turun liput ovat jo myynnissä. Kiertueen muiden paikkakuntien liput tulevat myyntiin Ticketmasteriin, Lippupisteeseen ja Menolippuun 15. 5.2019 klo 10:00. Liput 29,50 - 69,50 € palvelumaksuineen.

Hexit

 Turku, Gatorade Center to 5.12. klo 20.00
 Liput alk. 29,50 € Ticketmasterista

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste