Haetaan keittiöpäällikköä

Etsimme Turku Liven keittiötiimiin vakituista keittiöpäällikköä monipuoliseen työympäristöön.

Turku Live vastaa kaikista Gatorade Centerin ravintolapalveluista niin HC TPS:n otteluissa kuin muissa tapahtumissa. Lisäksi Turku Live vastaa kesäkaudella Aurinko Golfin yhteydessä olevan ravintola Venkan ravintolapalveluista.

Toivomme, että sinä keittiöalan ammattilainen olet samaan aikaan innostunut kehittämään uutta ja innostat tiimisi huippusuorituksiin. Nautit ruuan valmistamisesta, otat vastuuta hyvästä ja innostavasta keittiötiimistä ja sen toimivuudesta. Olet tärkeä osa TPS:n taustajoukkoja suunnittelemalla mm. liigajoukkueen päivittäiset ruokailut.

Haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen keittiöpäällikköä vastaamaan koko Gatorade Centerin ja ravintola Venkan ruokatarjonnasta. Tarjoamme vauhdikkaita työpäiviä ammattitaitoisessa tiimissä. Otathan yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa, joko puhelimitse tai sähköpostilla ravintolapäällikkö Maria Salonen puh: 0401341776, maria.salonen@turkulive.fi
Hakemuksesi palkkatoiveineen Heidi Aholle: heidi.aho@turkulive.fi

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste