Gatorade Fight Nightin ohjelma valmis

Gatorade Fight Nightissa iskevä Jussi Koivula kohtaa 6. toukokuuta serbialaisen Nerdin Fejzovicin (2–9). Ottelu on kaavailtu kuusieräiseksi. Fejzovicin edellinen ottelu oli kovaa italialais-ukrainalaista Maxim Prodania vastaan – Prodan on voittanut kaikki kymmenen otteluaan tyrmäyksellä, ja sama kohtalo koitui huhtikuun alussa Fejzovicinkin osaksi. 

Tämän viimeisen kiinnityksen myötä tapahtuman ohjelma on valmis. Otteluilta alkaa lauantaina kello 19 ja päättyy kello 23. Illan pääotteluissa Edis Tatli puolustaa kevyen sarjan EM-vyötään belgialaista Fracesco Pateraa vastaan ja Eva Wahlström puolustaa WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestaruuttaan argentiinalaista Mayra Alejanda Gomezia vastaan. Ylemmän keskisarjan huippulupaus Niklas Räsänen puolestaan kohtaa kuusieräisessä ottelussa kokeneen argentiinalaisen Ricardo Marcelo Ramallon.

Tapahtuman punnitustilaisuus järjestetään kauppakeskus Myllyssä (Myllynkatu 1) perjantaina 5. toukokuuta klo 17.00. Paikalla ovat luonnollisesti kaikki tapahtuman nyrkkeilijät, ja ottelijat myös kohtaavat toisensa silmästä silmään. Tapahtuma on ilmainen ja yleisölle avoin, joten tervetuloa katsomaan!
 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste