Gatorade Fight Nightin aikataulu ja lisätiedot

Gatorade Fight Night - Eva Wahlström ja Edis Tatli Turussa!

Huipputason ammattinyrkkeily valtaa Turun, kun WBC-liiton ylemmän höyhensarjan maailmanmestari Eva Wahlström ja kevyensarjan Euroopan mestari Edis Tatli (29-1) kohtaavat seuraavat vastustajansa Gatorade Centerissä 6. toukokuuta.

Eva Wahlström (19–0–1) saa vastaansa argentiinalaisen Mayra Alejandra Gomezin, joka käyttää myös lisänimeä "La Guapa" eli "Kaunis". Wahlströmin vastustaja vaihtui aiemmin ilmoitetusta Melissa St. Vilistä.

Euroopan mestaruuttaan puolustava Edis Tatli saa vastaansa belgialaisen Francesco Pateran (17-2-0), joka antaa Tatlille kovan haasteen ulottuvuutensa ja kovan temponsa ansiosta. Alkuasetelma lupaa, että ottelusta on odotettavissa kiivas iskujenvaihto.

Joulukuussa shokkitappion kokenut Niklas Räsänen (13-1-8) palaa kehään kohtaamalla kokeneen argentiinalaisen Ricardo Marcelo Ramallon (21-11-15-1), joka on kohdannut urallaan monia maailman huipulla ottelevia vastustajia.  (22-11-1).

Kivenkovat esiottelut

Maaliskuussa Pariisissa EU-mestaruudesta otellut Jussi Koivula palaa kehätöihin 6. toukokuuta Gatorade Fight Nightissa. Välisarjassa (66,7 kg) otteleva Jussi Koivula (21–4, 8 tyrmäystä) on yksi maamme taitavimpia nyrkkeilijöitä. Koivula kohtaa kuusieräisessä ottelussa serbialaisen Nerdin Fejzovicin (2–9).

Myös Oskari Metz (2–0) ottelee välisarjassa. 25-vuotias helsinkiläinen on käynnistänyt uransa vauhdilla: thainyrkkeilytaustainen Metz ei kilpaillut kertaakaan amatöörikehissä vaan ryhtyi suoraan ammattilaiseksi. Hänen ensimmäisen ottelunsa nähtiin joulukuussa Helsingin Hartwall Arenalla. Turussa suomalaista vastaan asettuu kokenut Sasa Janjic (6–14).

Espanjasta Suomeen muuttanut Jose Antonio Sanchez Romero (5–0–1, 4 tyrmäystä) nähtiin myös maaliskuussa Helsingin Kisahallissa. Turussa Sanchez kohtaa ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvan Nemanja Sabljovin (3–12–1).

Antti Hietala (0–0–1) iskee Turussa toisen ammattilaisottelunsa. Ylemmässä välisarjassa (69,9 kg) otteleva Hietala on entinen huippuamatööri, jolla on Koivulan tapaan tilillään useita suomenmestaruuksia sekä merkittäviä turnausvoittoja. Hietala kohtaa ensi kertaa Suomessa nyrkkeilevän Predrag Cvetkovicin (1–5).

LIPUT

Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi:ssä alkaen 25,00 €

AIKATAULU

Ovet avataan klo 17.30 ja ensimmäinen ottelu käynnistyy klo 19.00.

1) Antti Hietala vs. Predrag Cvetkovic, 4 erää
2) Jose Sanchez vs. Nemanja Sabljov, 4 erää
3) Oskari Metz vs. Sasa Janjic, 4 erää
4) Jussi Koivula vs. Nerdin Fejzovic, 6 erää

Pääottelut alkavat noin klo 21:

5) Niklas Räsänen vs. Ricardo Marcelo Ramallo
6) Eva Wahlsröm vs. Mayra Alejandra Gomez
7) Edis Tatli vs. Francesco Patera.

Tapahtuma päättyy noin klo 23.00 mennessä. Muutokset mahdollisia.

LIIKENNEYHTEYDET

Linja 100 liikennöi Aurakadulta pysäkiltä T1 kohti Gatorade Centeriä seuraavasti: 17.15, 17.30, 17.45, 18.00, 18.10, 18.20, 18.30 ja 18.40. Tapahtuman jälkeen liikennöinti kauppatorille noin 45 minuutin ajan. Katso myös muut liikenneyhteysvaihtoehdot.

PYSÄKÖINTI

Paikoitus Gatorade Centerin pysäköintialueella maksaa 6 euroa. Varaathan käteistä maksua varten. Lisätiedot Gatorade Centerin paikoituksesta.

VAATESÄILYTYS

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Varaathan käteistä eteispalvelumaksua (3 €) varten. Vaatesäilytys löytyy heti Gatorade Centerin pääovia vastapäätä.

RAVINTOLAT JA KIOSKIT

Avoinna ovat Sport Bar, Daltons' Saloon ja Hockey Burger. Etuaulan puolella palvelee lisäksi kaksi kioskia ja taka-aulan puolella yksi kioski.

Areenatasolla on baari sekä VIP-pöytien että ringside-paikkojen puoleisissa päädyissä. Nämä baarit ovat vain ko. alueelle lipun omaavien asiakkaiden käytössä.

Daltons' Saloonissa on tarjolla herkullinen buffetruokailu klo 17.30–20.00 välisenä aikana hintaan á 30 €. Pöytävaraukset: Kari-Matti Korsi, 040 936 7000. Menu: hedelmäistä versosalaattia, talon tapaspöytä, häränfileetä meksikolaisittain, parmesanperunat ja paahdetut juurekset, talon Rocky Road -suklaapalat ja kahvi/tee.

Myös Tepsin peleistä tuttu Yonoton on käytössä Gatorade Fight Night -tapahtumassa. Lataa maksuton sovellus älypuhelimeesi ja valitse haluamasi ruoka- ja juomatuotteet. Maksa, odota kuittausta ja nouda tuotteet nopeasti jonottomalta pikatiskiltä Daltonsista tai Sportista.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste