Gatorade Center ehdolla vuoden venueksi Industry Awards 2020 -gaalassa

INDUSTRY AWARDS -PALKINNOT JAETAAN PE 7.5.2021 KLO 18 ALKAEN

Toisen seminaaripäivän iltana vietettävä Industry Awards -gaala on Musiikki & Median kruununjalokivi. Vuosittaisessa musiikkialan sisäisessä palkintogaalassa juhlitaan kuluneen vuoden onnistumisia. Industry Awards -palkinto on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, Suomen musiikkialan ammattilaisilta.

Gaalassa palkitaan muun muassa vuoden venue, vuoden mediapersoona, vuoden levy-yhtiö ja vuoden festivaali. Perinteisten palkintojen lisäksi on valittu esimerkiksi vuoden tukipilari ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Erityistunnustuksina jaetaan elämäntyöpalkintoja sekä vuosittainen Tampere Music Award.

 

INDUSTRY AWARDS 2020

Musiikki & Media -tapahtuma järjestettiin lokakuussa 2020 pienimuotoisena tapahtumana, mutta varsinainen Industry Awards -gaala jäi toteutumatta. Viime vuonna musiikkiala kohtasi ennennäkemättömän kriisin, joka aiheutti valtavasti töitä, henkisiä ja taloudellisia haasteita, epävarmuutta ja jatkuvaa toiminnan mukauttamista ja sopeuttamista. Musiikkiala ansaitsee gaalan, jossa on virtuaalisesti mahdollisuus muistella ja juhlia vuoden aikana tehtyä työtä ja onnistumisia.

Vuoden 2020 Musiikki & Media Industry Awards  -ehdokasasetteluun ovat vaikuttaneet sekä joulukuussa 2020 järjestetty yleisöäänestys että alan ammattilaisista koottu Industry Awards -raati, joka valitsee tänä vuonna voittajat. Poikkeusvuonna ammattilaisia palkitaan myös poikkeusaikaan sopivissa erikoiskategorioissa ja yrityskategoriassa voi olla ehdolla myös edellisvuoden voittaja – kaikki alallamme ansaitsee tänä vuonna erityisesti tunnustusta.

Industry Awards 2020 -gaala järjestetään virtuaalisesti perjantaina 7.5.2021 klo 18 alkaen ja sitä pääsee seuraamaan kaikki halukkaat alan ihmiset. Rekisteröidy mukaan tapahtumaan sekä katso muut ehdokkaat täältä.

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste