NFC Fight Night 2:een luvassa kova ottelukortti!

NFC Fight Night 2 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma järjestetään lauantaina 27. toukokuuta Gatorade Centerissä! Vahvasti turkulaisen leiman omaavassa vapaaottelutapahtumassa nähdään useita Turun oman kylän poikia ja tulevia vapaaottelutähtiä.

NFC 2:n ottelukortti on erittäin kova ja mukana on mielenkiintoinen sekoitus kokeneempaa kaartia, tämän hetken tähtiä ja kovia nousevia nimiä! *Otteluillassa nähdään kahdeksan äärimmäisen kovatasoista ammattilaisottelua. Näistä seitsemän on ammattilaisvapaaottelua, jonka lisäksi tapahtumassa nähdään yksi pystyottelu.

Illan pääottelussa vastakkain asettuvat huippulahjakas Timo-Juhani "Tipi" Hirvikangas ja Marc Gomez. Luvassa on taatusti kova kamppailu kahden kovan kokeneen ammattilaisen välillä. Muutaman vuoden lukkopainiin keskittynyt Tipi on voittanut mm. ADCC:n Euroopan mestaruudet vuosina 2008, 2011 ja 2013. UFC:hen tähtäävä Hirvikangas on monipuolinen ottelija, jolla löytyy osaamista myös nyrkkeilynkin puolelta ja on tunnettu armottomasta tyylistään!

Gomez on poistunut kehästä 12 edellisestä ottelustaan peräti 11 kertaa. Gomez on edellisen kerran nähty Suomessa viime vuonna, kun hän kohtasi Toni Taurun EuroFC:ssä. Tuolloin Gomez poistui häkistä voittajana, mutta miten käy tällä kertaa Turussa?

Toni Valtonen on yksi suomalaisen vapaaottelun edelläkävijöistä ja kokeneimmista ammattilaisottelijoista hakee NFC2:ssa toista peräkkäistä voittoaan NFC:ssä. Valtonen kohtaa kehässä ukrainalaisottelija Yuriv Zakharetsi, jolla on allaan tappio raskaansarjan Professional Fighting Championship Ukraine -titteliottelusta.

Niko Puhakan ja Jani Ridasmaan ottelua on kovasti odotettu kamppailupiireissä. Kaksikon piti kohdata jo viime vuonna Carelia Fight 12 -tapahtumassa, mutta ottelu jäi muutosten takia toteutumatta. Kovista nyrkeistään tunnettu Ridasmaa on voittanut kolme edellisestä neljästä ottelustaan ja luvassa lieneekin tapahtumarikas ottelu.

Gatorade Centerissä otellaan häkissä poikkeuksellisesti myös pystyottelu "NFC:n pystyottelusäännöin". Säännöt muistuttavat thainyrkkeilyn sääntöjä muutamin pienin eroin. Ottelussa nähdään kaksi kovaa pystyottelijaa eli Daniel Forsberg ja Thomas Kamara. Ottelijoiden yhdistävänä tekijänä on, että molempien valmennuksesta vastaa entinen thainyrkkeilyn maailmanmestari. Forsbergin valmentajana Turussa on Riku Immonen (1999 WMC maailmanmestari) ja Kamaran valmentajana Lontoossa toimii Kieran Keddle (3 x IKF maailmanmestari).

Suomen oma "Rock Chick" Suvi Salmimies hakee NFC2:ssa jälleen paluuta voittokantaan. Salmimiehen kolmen ottelun voittoputki katkesi Puolassa tappiolla Katarzyna Saduralle. Turun illassa vastaan asettuu kova Zarah Fairn Dos Santos, jolla edellisestä matsistaan alla voitto Kerry Hughesista teknisellä tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä. 

Hannan Housmand aloitti ammattilaisvapaaottelu-uransa voitokkaasti ensimmäisessä NFC-illassa. Loukkaantumisen jälkeen hän on nyt valmiina palaamaan kehään entistä nälkäisempänä ja vastaan Turussa asettuu kreikkalainen Alexis Giannakopoulos.

 

Finnfighters' Gymiltä tuttu hahmo Olli Santalahti yrittää jatkaa neljän ottelun voittoputkeaan Gatorade Centerin häkissä Freddy Alexander Campbelliä vastaan. Lahjakas Campbell on alkujaan Kuubasta kotoisin, mutta italian passin omaava treenaa nykyään Hung Mun MMA salilla Roomassa.

Otteluparin Vavan Holubiev vs. Henri Lintula molemmilla ottelijoilla on takanaan vapaaottelun ammattilaisuraa yhden ottelun ja voiton verran. Tämän lisäksi molemmilta löytyy vahvaa kamppailulajikokemusta mm. thainyrkkeilyn saralta. 

LIPUT

Liput ovat myynnissä Ticketmasterin kautta alk. 22,50 € ja aitiot ovat myynnissä Turku-Areenoiden kautta. Liput myynnissä myös Gatorade Centerin lipputoimistossa lauantaina 27. toukokuuta alkaen klo 17.00.

NFC Fight Night 2 -tapahtumaa pääsee seuraamaan Gatorade Centerin upeista ala-aitioista varsin edulliseen hintaan - aitiot lippuineen alkaen 500 € + alv 10%. Katso aitiohinnastot täältä.

LIIKENNEYHTEYDET

Linja 100 liikennöi Aurakadulta pysäkiltä T1 kohti Gatorade Centeriä seuraavasti: 16.10, 16.30, 16.50, 17.10 ja 17.30. Tapahtuman jälkeen liikennöinti kauppatorille noin 45 minuutin ajan. Katso myös muut liikenneyhteysvaihtoehdot.

PYSÄKÖINTI

Paikoitus Gatorade Centerin pysäköintialueella ei maksa tapahtuma. Varaathan käteistä maksua varten. Lisätiedot Gatorade Centerin paikoituksesta.

OTTELUTAPAHTUMAN KESTO

Varsinainen ottelutapahtuma alkaa klo 18.00 ja päättyy noin 23.00, riippuen otteluiden kestosta. Ottelut ovat suunnitellulta kestoltaan 3x5 minuuttia. Otteluillan aikana pidetään taukoja, jotta yleisö pääsee nauttimaan Gatorade Centerin monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta.

Vapaaottelusta yleisesti

Vapaaottelu eli Mixed Martial Arts (MMA) on yleisnimitys erilaisin säännöin kilpailtavalle täyskontakti-kamppailu-urheilulajille, jossa on yhdistelty tekniikoita monista perinteisistä kamppailulajeista. Vapaaottelussa säännöt sallivat monipuoliset pysty- ja mattotekniikat, iskut ja lukot. Ottelut käydään vapaaottelukehässä tai -häkissä.

Mikä on NFC (Nordic Fighting Championship)?

NFC on perustettu edistämään vapaaottelun tunnettuutta ja lisäämään lajin kaupallista arvoa Pohjois-Euroopassa. NFC:n taustalla on eri alojen osaajia. NFC:n tavoitteena on kehittää vapaaottelua ammattimaisena kilpaurheiluna ja lisätä NFC:n vapaaottelutapahtumien media-arvoa ja kiinnostavuutta.

* alustavasti ottelukorttia suunniteltiin yhdeksälle ottelulle, mutta määrä on tarkentunut kahdeksaan

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste