EM-kisojen päätöspäivä

Valitettavasti Suomen maajoukkueen taistelu ei riittänyt voittoon asti semifinaaleissa eli Israel venyi Box lacrossen EM-kisojen finaaliin, jossa se kohtaa Tshekin.

EM-kisojen päätöspäivänä pelataan jälleen molemmilla Turku-Areenoilla. Mitaliottelut pelataan Gatorade Centerissä. Pronssiottelu Suomi-Saksa alkaa klo 17.00 ja finaali Tshekki-Israel alkaa klo 20.00.

Ovet avataan 1 h ennen ottelun alkua ja päiväliput ovat ennakkomyynnissä Ticketmasterissa. Lippuja myynnissä myös ovella.

Liikenneyhteydet ja pysäköinti Gatorade Centerissä

Linja 100 lähtee kauppatorilta pysäkiltä T1 lauantaina klo 16.15 ja klo 19.15 kohti Gatorade Centeriä ja paluulähdöt Gatorade Centeristä noin klo 19.20 ja noin klo 22.20.

Tämän lisäksi Gatorade Centerin lähistölle liikennöivät bussilinjat ovat 12 ja 61 (Suikkilantieltä) sekä 32 (Messukentänkadulta).  Linja 99 (Artukaistentieltä) on poikittaislinja, joka ei aja keskustaan. Fölin reittiopas (beta) näyttää kätevästi juuri sinulle parhaan vaihtoehdon Gatorade Centeriin.

Turku-Areenat tai tapahtumajärjestäjä eivät vastaa mahdollisista muutoksista Turun Seudun Joukkoliikenteen aikatauluissa tai reiteissä. Tarkistathan ajantasalla olevan tiedon Fölin sivuilta tai suoraan Fölin reittioppaasta.

Pysäköinti Gatorade Centerin pysäköintialueella on maksuton.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste