Duudsonit Funland pilottitapahtuma Gatoradelle

Duudsonit Funland saapuu pilottitapahtumana toukokuussa Raumalle 19. ja Turkuun 26. päivä. Tämän jälkeen meininki jatkuu kiertuemuotoisena ympäri Suomen talvella 2019–2020!

MITÄ KAIKKEA?

Liidä alueen ympäri zipline-radalla, hypi pomppulinnassa, kaadu leikkihankeen pehmeällä joulukuusella, könyä ilmatäytteisten esteratojen läpi tai driftaa moottorikäyttöisellä kolmipyörällä! Duudsonit Funland tarjoaa monipuolista menoa ja meihemiä eritasoisten, liikunnallisten aktiviteettien muodossal

Lähde mukaan seikkailemaan ja ylittämään itsesi!

KENELLE?

Duudsonit Funland on suunniteltu lähinnä 3-15 -vuotiaille, mutta osallistua voi vaikka koko perhe – joko pienempiä auttaen ja tsempaten, tai heittäytymällä itsekin täysillä touhuun mukaan!

Eri toimintapisteet on jaettu vaikeustason mukaan kolmeen ryhmään: sininen, punainen ja musta. Itseään pääsee siis turvallisesti haastamaan joko ihan tutulla vaikeastasolla tai rohkeasti uutta kokeillen!

MISSÄ?

Tapahtumasta järjestetään ensin ”pilottitapahtuma” Raumalla 19.5. ja Turussa 26.5.2019. Varsinainen Duudsonit Funland -jättikiertue lähtee matkaan talvella 2019-20, jonka aikana se tulee valloittamaan useita Suomen kaupunkeja… ole siis valmis!

Lue lisää tapahtumasta Duudsonit Funland -sivustolta.

HINNASTO

Ilmoittaudu ennen kuin hinta nousee!

18.2.-28.3.2019 9,50 € 1h (+ lisätunnit -50%)
29.3.-9.5.2019 14,50 € (+ lisätunnit -50%)
10.5.-24.5.2019 19,50 € (+ lisätunnit -50%)

VALVOJA 2 €

<< Osta liput Turun tapahtumaan >>

LISÄTIETOA ILMOITTAUTUMISESTA

Osallistumismaksut alkaen 9,50 € / tunti. Hinta nousee ilmoitettujen hintaporraspäivien mukaan, joten mitä aiemmin varaat, sen edullisemmin saat liput.  Lisätunnit -50% kun ne ostetaan alkuperäisen lipun yhteydessä, tai lisätään samaan tilaukseen myöhemmin.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta emme suosittele alle 3-vuotiaiden osallistumista. Alle 7-vuotiaiden tulee olla aina aikuisen seurassa. 

Aikuinen voi osallistua tapahtumaan joko ostamalla tavallisen lipun joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin laitteisiin ja esteisiin. Hän voi myös osallistua valvojana (hinta 2 €) jolloin hänellä on pääsy suurimmalle osalle esteitä. Valvoja voi pienimmille tarkoitetuissa esteissä pitää kädestä kiinni ja auttaa sekä tukea tapahtumaan osallistuvaa lasta. Osalle esteitä hän pääsee kannustamaan, katsomaan ja ottamaan kuvia. 

Kaikkein haastavimmille esteille aikuinen pääsee kuitenkin vain ostamalla itse lipun ja osallistumalla tapahtumaan.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste