Aurinko Golfin Ravintola Venka avoinna

Keväiset terveiset Ravintola Venkasta! 

Turku Live toimii ravintoloitsijana Aurinko Golfin ravintola Venkassa jo toista kesää. Aurinkoiseen Naantaliin avattu ravintola palvelee asiakkaita huhtikuussa arkisin klo 10-17 ja viikonloppuna klo 10-18. Valikoimassa on herkullisia kahvilatuotteita sekä kylmiä ja kuumia juomia.

Ravintolan ruokavalikoimasta löytyy tänäkin kesänä herkullinen à la carte-menu, jota alamme tarjoilemaan 30.4. Ravintola Venkan lounas alkaa 3.5. Lounaaseen sisältyy salaattibuffet sekä pöytiin tarjoiltu pääruoka-annos. Lounaslistat sekä ajat päivitetään Gatorade Centerin nettisivuille lähempänä ajankohtaa.

Tänä vuonna Ravintola Venka on mukana Naantalissa järjestettävässä Smaku2021 -kilpailussa. Siispä 26.6.-10.7.2021 välisenä aikana ravintolassamme on  myynnissä 7,00 € arvoinen Venkan oma Smaku-maisteluannos. Äänestysohjeet tulee lähempänä alkamisajankohtaa.

Asiakkaidemme toiveet ja kehittämisehdotukset ovat meille tärkeitä, joten jos valikoimastamme puuttuu jotain, kerrothan siitä henkilökunnalle. Ravintolassa noudatetaan hallituksen antamia linjauksia ja henkilökunta huolehtii maistuvan ruoan lisäksi siitä, että asiakkaiden on turvallista ruokailla myös paikan päällä.

Nähdään aurinkoisessa Naantalissa!

 

Aurinkoisia ja lämpimiä kesäpäiviä uniikissa ympäristössä odotellen:
Ravintola Venkan henkilökunta

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste