Areenaluokan pelitapahtuma Gatorade Centeriin!

Ainutlaatuinen pelitapahtuma Grail Quest yhdistää ennennäkemättömällä tavalla urheilupyhätön, peliyhteisön ja korkean tason peliturnaukset saman katon alle!

Grail Quest tuo pelaamisen monet ulottuvuudet yhteen suuren pelifestivaaliin. Jokainen pääsee kokemaan koko pelaamisen kirjon yhden tapahtuman aikana. Vastaavaa tapahtumaa ei ole järjestetty Gatorade Centerin kaltaisessa paikassa aiemmin, eikä Turun alueella ole järjestetty isoja laneja yli vuosikymmeneen.

Ohjelmassa luvassa lan-tapahtuma, eSM-turnauksia, expo- ja chillausalue, pc-, konsoli-, VR-, mobiili-, lauta- sekä miniatyyripelaamista ja vaikka mitä! Lisäksi paikalle tulee Suomen eturivin striimaajia ja tubettajia. Tapahtuma järjestetään syyslomaviikolla 19.–21. lokakuuta.2017, Turun Gatorade Centerissä.

Varaa aika kalenterista jo nyt!

Elektronisen urheilun SM-kisat

Grail Quest -tapahtuma tarjoaa mahtavat puitteet useamman lajin vuoden 2017 Suomen mestaruuksille! E-urheilun pokaaleista kisataan niin PC:llä kuin konsoleillakin, perinteisissä moba-lajeissa sekä urheilu- ja tappelupeleissä. Kisat kutsuvat katsojia niin paikan päällä elämyksellisenä katsomotapahtumana kuin ammattimaisesti striimattuina fanien kotikoneille.

Pelaajille taas tarjolla on mojovat palkintopotit sekä mahdollisuus edustaa Suomea isommilla näyttämöillä.

Ohjelma

Katso ajantasalla oleva ohjelma Grail Questin sivuilta täältä.

Info

Grail Quest on jokaisen pelaajan suurtapahtuma, jossa kävijällä on mahdollisuus kokea pelaamisen koko kirjo yhden viikonlopun aikana. Grail Quest ei rakennu vain perinteisten lanien ympärille, vaan tekemistä riittää laidasta laitaan tapahtuman jokaisena päivänä. Tapahtuman ohjelmassa on muun muassa uutuuspelien ja -teknologioiden esittelyjä, kilpailuja, messutoimintaa, lavaohjelmaa sekä elektronisen urheilun SM-kilpailuja. Tapahtuma sopii kaikille pelaamisesta ja pelialasta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Grail Quest järjestetään Turun Gatorade Centerillä useimpien koulujen syyslomaviikon aikana 19.-21.10.2017. Tapahtumapaikka avataan torstaina klo 12 ja suljetaan lauantaina puolen yön aikaan. Konepaikkalipun ostaneet pääsevät tapahtumaan jo torstaina klo 9 alkaen ja heidän tulee poistua tapahtumasta sunnuntaina-aamuna klo 12 mennessä. Tapahtumapaikka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja lipputyypistä riippumatta jokaisella kävijällä on mahdollisuus nukkua tapahtumapaikalle itse tuomallaan patjalla.

Monista muista perinteisistä laneista poiketen tapahtumapaikalla ei ole ruuansäilytys- tai lämmitysmahdollisuutta, vaan hallin ruokapalvelut ovat avoinna aamusta iltaan. Osallistujan oppaasta löydät pakkauslistan sekä muut tärkeät asiat, mitkä on hyvä selvittää ennen tapahtumaa.

Lue lisää tapahtumasta Grail Questin kotisivuilta.

Artukaistentie 8, 20210 Turku 

info@turkulive.fi

029 323 1922

Tietosuojaseloste