Keikkainfo: Antti Tuisku

Liput ja ikärajat

Liput alk. 49,90€ lippu.fi. Konsertit ovat sallittuja. Alle 12-vuotiaita suositellaan saapumaan huoltajan seurassa. Suosittelemme kaikille konserttivieraille kuulonsuojausta.

Lippuja myydään myös ovella mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon www.lippu.fi.

Mikäli tarvitset apua lippujen kanssa, areenan lipunmyynnissä löytyy ticket help -piste joka avataan konserttipäivänä klo 18.00.

Alustava aikataulu

  • 18.00 ovet avataan
  • 19.00 BESS
  • 20.00 Antti Tuiskun keikka alkaa

Konsertin kesto on n. 3h tuntia.

Saapuminen areenalle

Gatorade Center sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Artukaisissa. Linja 100 liikennöi lauantaina klo 17.30–19.40 välisenä aikana 6–10 minuutin välein lähtevin vuoroin Linnankadulta pysäkiltä E1. Keikan jälkeen linja 100 liikennöi noin 45 minuutin ajan takaisin keskustaan. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen keikan alkua, sillä lipun- ja turvatarkastus sekä narikka vievät aikaa ja jonoja voi muodostua.

Henkilöautolla hallille saavuttaessa teitä varten käytettävissä Gatorade Centerin pysäköintialue. Pysäköinnin hinta on 6 euroa.

Sisäänkäynnit

Käytössä ovat molemmat hallin isot sisäänkäynnit eli 1) hallin edustan pääsisäänkäynti ja 2) D-oven (Messukeskuksen puoleinen sivu) sisäänkäynti. D-oven sisäänkäynti on yleensä vähemmän ruuhkainen eli suosittelemme käyttämään myös sitä hallille tultaessa. Näiden sisäänkäyntien lisäksi VIP-asiakkaita palvevat Business Clubin sisäänkäynti (MAYHEM Early Entry, VIP MAYHEM Lounge, VIP Club Mayhem Dinner & Show ja Aura Premium Lounge) ja aitioasiakkaita aitiosisäänkäynti (Messukeskuksen puoleinen sivu, ovi 8).

Ovet avataan klo 18.00. Bussit saapuvat lähelle D-sisäänkäyntiä, josta on helpompi kulku mm. C- ja G-puolen katsomoihin.

Vaatesäilytys

Ulkovaatteet ja laukut voi jättää narikkaan. Eteispalvelumaksu 3 €. Vaatesäilytyspisteet löytyvät seuraavasti:

  • Pääovia vastapäätä isosta narikkatilasta, josta myös kulku permannolle
  • D-sisäänkäynniltä
  • Pääsisäänkäynnin ylä- ja alakatsomon väliseltä porrastasanteelta

VIP-asiakkaille on oma vaatesäilytys Business Clubin aulassa. Turvallisuussyistä ylimääräisiä tavaroita ei ole sallittua tuoda permannolle, vaan ne tulee jättää narikkaan.

Ravintolat ja kioskit

Permantoasiakkaita (K18) varten areenatasolta löytyy oma anniskelualue, joka palvelee ovien avaamisesta keikan loppuun saakka. Ennen narikkaan menoa kannattaakin poiketa vielä vaikka yhdellä permantobaarissa, niin välttyy pahimmilta ruuhkilta.

Ennen tapahtuman alkua avoinna ovat mm. Sport Bar, Hall of Fame, täysin uusittu ja viihtyisä ravintola ´22, pienempään ja isompaan suolaiseen nälkään tuotteita tarjoava Hockey Burger, erikoisoluistaan tuttu Mal's Corner ja pääaulan Deli-ravintola laadukas ja monipuolinen Korean Street Food -buffetin kera.

Avoinna on myös kioskeja, joissa tarjolla monipuolinen tuotevalikoima. Tapahtuman jälkeen avoinna on vielä osa ravintoloista, kuten Sport Bar A-katsomon aulassa.

Fanituotteet

Areenalla on A-katsomon ja C-katsomon aulassa fanituotemyyntipiste. 

Kuvaaminen

Konsertin ammattimainen tallentaminen (esim. järjestelmäkameralla) kielletty ilman erillistä lupaa.

Somet

Jaa keikkakokemuksesi myös meille tägäämällä @GatoradeCenter ja @antti_tuisku

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, näköesteitä aiheuttavien isojen kylttien, järjestelmä- ja videokameroiden, teräaseiden, ilotulitteiden ja kaikenlaisten vaarallisten esineiden tuominen on kiellettyä. Ovella suoritetaan turvatarkastus. Ovilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski.

Saavutettavuus ja esteettömyys

Gatorade Centerin pääovien läheisyydessä löytyy invapysäköintipaikkoja. Asiakkaiden käytössä on myös esteettömät WC-tilat 3. kerroksessa, invapaikkojen läheisyydessä. Hallissa on yhteensä noin 30 invapaikkaa ja ne sijaitsevat A1-, C4- ja A5-katsomoiden takana. 

Turvallinen tila

Haluamme luoda turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille, ja olemme sitoutuneet noudattamaan turvallisen tilan periaatteita. Tapahtumassa on nollatoleranssi häirinnälle, syrjinnälle ja väkivallalle. Henkilökunnalla on oikeus poistaa turvallisen tilan periaatteita rikkova henkilö keikalta.

Muutokset mahdollisia.

 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste