Antti Tuisku - Mayhem-jäähallikiertue

ANTTI TUISKU JÄÄ TAUOLLE - VIIMEINEN MAYHEM-AREENAKIERTUE KEVÄÄLLÄ

Suomen popkuninkaaksi nimitetty Antti Tuisku lähtee keväällä 2023 mittavalle Mayhem-areenakiertueelle. Kyseessä on viimeinen kiertue ennen artistin jäämistä pitkälle tauolle. Liput ja VIP-palvelut Gatorade Centerin keikalle lauantaille 22. huhtikuuta ovat jo myynnissä!

Helsingin Olympiastadionilla nähdyt Bailantai-spektaakkelit tarjosivat yleisölle maailmanluokan show-elämyksen ja kertoivat artistin valtavasta suosiosta. Konsertit keräsivät yli 70 000 ihmisen jättiyleisön. Olympiastadionin konsertteja edelsi kesän festivaalikiertue, jonka jokainen esiintyminen keräsi vuolaita ylistyksiä.

Antti kommentoi tulevaa kiertuetta:

Uskomattoman hienosti menneiden kesän festareiden ja ikimuistoisen Olympiastadionin jälkeen on mahtavaa päästä keväällä kunnon areenakiertueelle, missä pystymme tuomaan minulle ominaisen, mittavan pop-shown Suomen joka kolkkaan! Tällä kiertueella on erityisen suuri merkitys ja painoarvo minulle, koska voi olla, ettei tämän jälkeen vastaavaa enää koskaan nähdä.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 12 levyä, joista viimeisin pitkäsoitto Valittu kansa nousi avausviikollaan albumilistan ykköseksi ja palkittiin Emma gaalassa Kritikoiden valintana. Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Antti Tuisku on myös palkittu seitsemällä Emmalla.

Antti Tuisku - Mayhem-areenakiertue
La 22. huhtikuuta 2023 
Gatorade Center, Turku

Liput alk. 49,90€ Lippupisteestä. Liput myynnissä TÄÄLLÄ

 

AITIO- JA VIP-PALVELUT

Gatorade Centerin tapahtumia on mahdollista seurata katsomoiden lisäksi areenan huippupaikoilta niin Aura Premium Loungesta kuin viihtyisistä aitioistamme. Laadukkaat VIP-palvelut tarjoavat helpon ja toimivan elämyspaketin avaimet käteen -tyyppisellä ratkaisulla eli ota vain yhteyttä ja me hoidamme loput!

Areenan pitkällä sivulla sijaitsevasta ravintolakatsomosta Aura Premium Loungesta voi seurata konserttia oman neljän henkilön näkyvyyspöydän ääreltä. Aura Premium Loungen näkyvyyspöytien VIP-paketti (650 € + alv) sisältää korkealaatuisen buffet-illallisen ja pääsyliput neljälle henkilölle. Mikäli olet ehtinyt jo ostamaan oman pääsylippusi tapahtumaan, niin voit yhdistää laadukkaan Aura Premium Loungen ruokailun omaan katsomolippuusi hintaan 65 € sis. alv.

Gatorade Centerin aitiot tarjoavat seurueellesi yksityisemmän tilan ja toimivat puitteet onnistuneelle tapahtumaillalle. Aitioiden henkilömäärät vaihtelevat seitsemästä aina 29 henkilöön asti eli vaihtoehtoja löytyy moneen tarpeeseen. 

 

AITIOHINNASTO MAYHEM-KEIKALLE *
 Isot ala-aitiot (Masku-aitio, aitio 441) 1 900 €
 Typhoon-aitiot (I tai II) 1 400 €
 Pitkän sivun ala-aitiot (303, 308, 309, 428) 1 100 €
 4. kerroksen päätyaitiot 900 €
 10 henkilön yläaitiot 615 €

* Aitioiden hinnat eivät sisällä pääsylippuja. Aitiolippu 49,90 € sis. alv per hlö. Aitioiden hinnat alv 0 %.

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste