Aitiotarjoilut

Aitioista ja ravintoloistamme löytyy ruokaa ja juomaa taatusti jokaiseen makuun. Huomioimme erikoisruokavaliot ja palvelemme joustavasti tarpeidenne sekä aikataulunne mukaisesti.

Meille on tärkeää, että onnistumme varmistamaan mahdollisimman sujuvan ja miellyttävän aitioelämyksen Gatorade Centerissä, joten mikäli jokin asia tiloissamme tai palveluissamme jää askarruttamaan, niin olethan rohkeasti yhteydessä - autamme mielellämme! Areenamme tilojen esimerkiksi aitioiden osalta teitä auttaa Roosa Kennedy (roosa.kennedy@tps.fi | 029 323 1922) ja aitiotarjoilujen osalta Aija Leinonen (aija.leinonen@tps.fi | 040 653 9622).

Mikäli erityisesti TPS:n kotiottelut kiinnostavat, niin lisätietoja löydät täältä HC TPS:n aitio- ja VIP-palvelut-sivulta.

Aitiossa ruokailun lisäksi Gatorade Centerissä löytyy lukuisia muitakin vaihtoehtoja, kuten kolmen ruokalajin illallinen Aura Premium Loungessa, Business Clubin tai Sky Barin vaihtuvat buffetruokailut tai Deli-ravintolan monipuolinen TexMex-buffet. Näistä vaihtoehdoista voit kysyä lisää myös Aija Leinoselta.

Käytössänne on aitiomenun tilattavien tuotteiden lisäksi valikoima alkoholittomia ja alkoholillisia juomia sekä pientä purtavaa. Nämä tarjoilut laskutetaan kulutuksen mukaan jälkikäteen.

Muistathan tilata aitiotarjoilut ennakkoon kolme arkipäivää ennen tapahtumaa alla olevan lomakkeen kautta.

Aitiomenu (pdf)
 

Artukaistentie 8, 20210 Turku, puh. 029 323 1922

Tietosuojaseloste